Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Oluja je Aci Vučiću došla “ko kec na desetku”

Marko Perković Thompson - koncert u Glini
Foto: Edina Žuko/PIXSELL
11.08.2018.
u 10:59

Šok i nevjerica! Piloti i stjuardese hoće u štrajk, jer nakon 20 mjeseci pregovora, nisu s upravom Croatia Airlinesa uspjeli dogovoriti kolektivni ugovor. Političari i uprava tvrtke ne mogu vjerovati

SUBOTA, 4.8.

Pomalo postajemo sumnjivi. Agencije za doping kruže oko Hrvatske poput morskih pasa oko jata riba. Znanstvenici nemoćno krše ruke, nemaju odgovor na pitanje kako je moguće da Hrvatska rastura u svim sportovima, kojima se njeni sportaši malo više posvete? Danas su na redu Valent i Martin Sinković, koji nam iz Škotske donose europsko zlato u veslanju! Francuzi vodili cijelu utrku, što je braću toliko iznerviralo da su ih jednostavno morali pobijediti u finišu.

NEDJELJA, 5.8.

Zlatna medalja Hrvatske vojske, osvojena u kolovozu 1995., danas je proslavljena u Kninu. Sve je bilo cakum-pakum, kako se voli reći, mirno i dostojanstveno. S druge strane ogledala, u Glini, nastupio je Thompson. Malo je zapalio Krajinu do Knina, malo mu je djedu bila loša 45., malo je opet bio za dom spreman. Štedljiva policija, nije ga prijavila zbog ustaškog pozdrava. Znaju da ga sud ne bi osudio. U Kninu i Glini nema Sinjana. Opravdan odsutni. Pobjednik Alke je Josip Čačija!

>>Pogledajte kako je bilo u Glini na Thompsonovu koncertu

PONEDJELJAK, 6.8.

Najsretniji Markovim glinskim nastupom, svakako je Aca Vučić. Oluja mu došla “ko kec na desetku”. Ovih dana baš traži način kako objasniti puku da bi Kosovu trebalo reći auf Wiedersehen, kad evo ti Oluje. “Hitler je htio svijet bez Židova, a Hrvatska je htjela Hrvatsku bez Srba”, poručuje Aca, a Vulin plače, jer se on nije toga sjetio. Svatko hoće nešto drugo. Mnogi bi tako htjeli predsjednike koji neće pričati gluposti, ali to će još pričekati.

UTORAK, 7.8.

Šok i nevjerica! Piloti i stjuardese hoće u štrajk, jer nakon 20 mjeseci pregovora, nisu s upravom Croatia Airlinesa uspjeli dogovoriti kolektivni ugovor. Političari i uprava tvrtke ne mogu vjerovati. Računaju se mogući gubici, na radnike se digla kuka i motika! Šokirani su i mnogi građani. Zbilja, ideja da bi hrvatski radnici mogli dignuti glas zbog uvjeta rada i visine plaća, pomalo je ekscentrična. Valjda su ljudi vidjeli malo svijeta, pa misle da sindikalna borba može imati smisla.

Ispunili smo sve pretpostavke kako bi štrajk u Croatia Airlinesu bio zakonit

Marko Perković Thompson - koncert u Glini
1/5

SRIJEDA, 8.8.

Dobro je, sve se vratilo u normalu! Županijski sud u Zagrebu, čuvar našeg demokratskog i pravnog poretka, zabranio je štrajk avijatičara. Kažu da sindikati nisu s upravom pregovarali u dobroj vjeri! Pa, dobro jutro! To je bilo, kako da kažemo, vidljivo iz aviona. Da su pregovarali u dobroj vjeri, fino bi potpisali sve što im je uprava stavila pod nos. Ali, ne! Gospoda bi veće plaće i bolje uvjete rada. Idite u Irsku i Njemačku, pa to tamo tražite...

ČETVRTAK, 9.8.

Osijek ispao, Dinamo pobijedio, Hajduk remizirao. Na Dinamovoj utakmici, dogodilo se nešto neobično. Španjolac Olmo, u jednom je trenutku dobio loptu na centru, prebacio protivničkog igrača, zatrčao se prema golu Astane i dodao Budimiru, koji je postigao gol. To je toliko šokiralo novinare, da su ga odmah proglasili budućim reprezentativcem Hrvatske. A da mu retroaktivno damo i srebrnu medalju sa SP-a?

PETAK, 10.8.

Pripremite rupčiće! Torcida, koja oplakuje svoje uznike u srpskim kazamatima, u kojima trunu samo zato što su malo opljačkali, blago demolirali i ustaškim grafitima uljepšali benzinsku crpku u Srbiji, utakmicu protiv bivše Steaue, počela je koreografijom na kojoj je dominirala slika Majke Božje. To je toliko oduševilo prijatelja Torcide Zdravka neokatekumena Mamića toliko ganulo da je Torcidi izrazio “divljenje i poštovanje, te ljubav u punoj poniznosti”. Pax vobiscum!

Torcidašima u Beogradu pritvor 30 dana, osumnjičeni za kaznena djela!

Marko Perković Thompson - koncert u Glini
1/11

Komentara 85

Avatar Apsalar
Apsalar
11:25 11.08.2018.

Jaki sažetak. I tebi smeta Tompson?! Da ne želiš reći da bi trebali šutjeti da ne isprovociramo Vučića? Kad ćete više naučiti da smo mi "ustaše" za njih, pjevali ne pjevali.

DU
Deleted user
11:30 11.08.2018.

I slavit ćemo Oluju i dalje na užas raznih vučića i novinarčića večenjeg lista..

Avatar anti_komunist
anti_komunist
11:33 11.08.2018.

toni ga je opet nadrobio al naglasak na ustasi Thompsonu.......nemogu ovi jugici iz slobodanke a da ne pljucaju po Marku ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije