Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratila se u noinu arku

Oljin čovjek otišao je u dom, kujica nije smjela s njim

Olja
Foto: Privatni album
1/6
01.04.2015.
u 20:21

Tugu u očima bilo je teško gledati pa su volonteri pronašli za kujicu privremeni smještaj, no uskoro ostaje i bez njega

Oljin povratak u Noinu arku pamtit će se po suzama - plakali su volonteri, plakao je i Oljin čovjek koji je odlazio u starački dom. Njegova voljena kujica nije mogla s njim, a nema nikoga tko bi se za nju pobrinuo.

U Noinu arku Olja je stigla 2010. ozlijeđena, imala je tada godinu dana. Otkad je udomljena bila je mažena i voljena. Plakala je i Olja kad je njezin čovjek otišao, u divnim plavim očima ostala je samo  tuga. Bilo ju je teško gledati pa su volonteri pronašli privremeni smještaj, no Olja uskoro ostaje i bez njega. Malena mješanka korgija traži novi dom, mazna je, draga i uredna. Sa psima je prvo nepovjerljiva, ali se brzo opusti.

Informacije možete dobiti na telefone 091/221-4696 i 091/421-4696.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Neiya
03:30 02.04.2015.

Žalosno je da u 21. stoljeću u Hrvatskoj, čovjek koji ide u dom ne može povesti svog ljubimca sa sobom (a taj dom masno plaća). Nadam se da će se uskoro nadići takva nehumana diskriminacija prema životinjama i njihovim vlasnicima, koja vjerojatno datira iz 19. stoljeća...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije