Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nekad slavljena...
Povratak na članak

U školama djecu o revoluciji uče neutralno: 'Želimo ujediniti naciju'

"Današnji udžbenici namjerno o revoluciji govore iz neutralnog kuta, kako događaji od prije stotinu godina ne bi ugrozili novu nacionalnu slogu", objašnjava 59-godišnji profesor povijesti Leonid Kacva

Komentari 16

Avatar Semper5
Semper5
07:59 25.10.2017.

A kako drugačije o povijesti uopće možeš učiti djecu, nego neutralno? Znanstveni pogled na povijest uvijek jest neutralan. Ako nije neutralno, onda to više nije znanost, već ideološka propaganda i indoktrinacija.

VL
ZW
zweistein
08:06 25.10.2017.

vili matula i urša raukar iz protesta se valjaju po varšavskoj!!!!

VL
Avatar javorko
javorko
08:14 25.10.2017.

ja imam ideju ,pa sto vi ljubitelji tog ogavno sotonskog kulta zvanog komunizma lijepo zivjeli svi u jednoj zemlji?Sve vas strpamo u jedan kavez i promatramo gledamo kako se niza vrsta razvija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.