Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama na pisti

Okrznula se dva zrakoplova Ryanaira. Jedan je trebao poletjeti za Zadar

Ryanair,zrakoplov
Foto: Twitter
1/2
01.04.2015.
u 13:58

Ryanair je priopćio da je jedan od njihovih zrakoplova udario rep drugog

Dva zrakoplova kompanije Ryanair okrznula su se danas u zračnoj luci u Dublinu. Jedan je zrakoplov trebao poletjeti za Hrvatsku, a drugi za Škotsku. U incidentu nitko nije ozlijeđen, a putnici koji su se uputili u Zadar i Edinburgh evakuirani su iz aviona, javlja Irish Times.

Incident se dogodio u trenutku dok su se oba zrakoplova prema uputama kontrolora kretala prema pistama uoči polijetanja. Jedan od zrakoplova udario je u rep drugoga, a putnici su zatim prebačeni u druge zrakoplove koji su se potom uputili prema svojim odredištima. Let FR7312 trebao je sletjeti u zadarsku zračnu luku u 11.15 sati, no dolazak je pomaknut na 13 sati. Na kraju je uspješno sletio u 13.03 sati.

Inače, ovo nije prvi takav incident zrakoplova iste kompanije u zračnoj luci u Dublinu. Sličan se dogodio i u listopadu prošle godine.

Reakcije putnika nakon slijetanja u Zadar možete pročitati ovdje.

>>Tijela odnijeli s mjesta nesreće, ali još tragaju za crnom kutijom

>>Liječnik u Hrvatskoj morao bi prijaviti da je kopilot bolestan

Komentara 5

Avatar ne_znam_ja_nista
ne_znam_ja_nista
12:08 01.04.2015.

sad bude očito svaki, pa čak i najmanji incident s avionima na naslovnoj stranici...

Avatar dott980
dott980
13:41 01.04.2015.

okrznula se i moja dva jaja pred uskrs

LA
LANA555
12:25 01.04.2015.

Eto ti ga na pa si misli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije