Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA NA TERENU

Okrutno ubojstvo zgrozilo Sloveniju: Prerezao ženi vrat jer se željela razvesti

Policijski sat u Sloveniji
Reuters/Pixsell
02.02.2021.
u 15:36

Susjedi su kazali medijima da nije bilo problema s preminulom niti s njezinom djecom. Otkrili su kako supružnici već duže vrijeme nisu živjeli zajedno te da su bili u brakorazvodnom postupku.

U nedjelju ujutro u Kamniku u Sloveniji ubijena je 34-godišnjakinja Marina Ilikić. Nju je na smrt izbo njezin 35-godišnji suprug Goran Ilikić, državljanin BiH, s kojim je bila u brakorazvodnom postupku, pišu slovenski mediji.

Njihovo dvoje djece nakon ubojstva preuzeo je Centar za socijalnu službu. Osumnjičeni za ubojstvo već je od ranije poznat policiji. 

- Već smo ranije imali razne prijave obiteljskog nasilja u ovoj obitelji te je napadač više puta bio kažnjavan - izvijestila je policijska inspektorica Aleksandra Golec.

Prvi susjed preminule Marine čuo je ubojstvo kako se događalo. U tom trenutku on je mislio da je to još jedna svađa između para. 

- Bio sam u kuhinji kad sam čuo da netko viče iz susjednog stana. Čuo sam lupanje vrata, plakanje i odjednom jedan vrisak. Tada sam shvatio da nešto nije u redu i krenuo prema Marininom stanu, no već je bilo prekasno. Marina je ležala na podu i krvi je bio posvuda. Odmah sam pozvao policiju - rekao je prvi susjed.

Susjedi su kazali medijima da nije bilo problema s preminulom niti s njezinom djecom. Otkrili su kako supružnici već duže vrijeme nisu živjeli zajedno te da su bili u brakorazvodnom postupku.

Kako je izvijestio Policijski odjel Ljubljane, 35-godišnji osumnjičenik došao je u suprugin stan i prerezao joj nožem vrat, nakon čega je umrla na mjestu događaja. Osumnjičeni je potom pokušao pobjeći s mjesta zločina, no 35-godišnjak je ubrzo uhićen.

Policija nastavlja s istragom, a sumnja se da je motiv jučerašnjeg napada bila svađa zbog razvoda koji osumnjičeni nije odobravao.

Ključne riječi

Komentara 17

GO
goriodgorijeg
16:15 02.02.2021.

To su oni, Dok voljem voljem, kad ne voljem,tada koljem.

Avatar Trpimir
Trpimir
15:57 02.02.2021.

I da ne procitas znas od kuda je... Religija mira.

ZA
zagabria5
16:32 02.02.2021.

Muški na Balkanu ženu još uvijek smatraju privatnim vlasništvom. Kao nekad kolonijalisti robove. Dakle mi smo u zaostatku za civilizacijom jedno 150 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije