Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Okrutno ubojstvo majke ispred 11-mjesečne kćeri zgrozilo javnost: 'Ovakvo barbarstvo je rijetko za Grčku'

Greek police
COSTAS BALTAS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
11.05.2021.
u 19:52

Napadači su prvo savladali 33-godišnjeg Babisa Anagnostopoulosa, potom Crouch koja je, inače, bila stručnjakinja u borilačkim vještinama.

Strašan zločin zgrozio je grčku javnost. Provalnici su mučili i ubili 20-godišnju Britanku ispred njezine 11-mjesečne kćeri. Caroline Crouch zadavljena je u domu u kojem je živjela s 33-godišnjim suprugom Babisom Anagnostopoulosom u predgrađu Atenu u utorak rano ujutro. 

Policija je objavila da su trojica muškaraca, uzevši da su neki od njih bili i naoružani s pištoljem, provalili u obiteljski dom oko 5 sati ujutro, dok im je stražu ispred kuće čuvao četvrti. 

Trojac je ubio obiteljskog psa, zavezao 33-godišnjaka i potom sat vremena mučio 20-godišnjakinju kako bi im ona otkrila lokaciju obiteljskih dragocjenosti koje su se nalazile u sefu, prije nego što su je ubili.  

Nakon što su počinili ubojstvo, pobjegli su s nakitom vrijednim 21 500 eura i s 13 tisuća funti u gotovini. Nakon nekog vremena Babis Anagnostopoulos se uspio osloboditi i pozvati hitnu. 

Grčka vlada je objavila nagradu vrijednu 300 000 eura za informacije koje će dovesti do uhićenja bande. Glasnogovornik policije Theodoros Chronopoulos opisao je ubojstvo kao 'stravični zločin, počinjen s ekstremnom silom'. 

- Ovakvo barbarstvo je rijetko za Grčku - dodao je, prenosi Daily Mail. 

Grčki mediji prenose kako je Babis kazao policiji da su napadači govorili stranim jezikom, kojeg on nije razumio. Pokušali su dobiti Caroline Crouch da im da informacije o tome što se nalazi u sefu tako što su joj rekli da će ozlijediti njezinu curicu. Kad su uperili pištolj u 11-mjesečnu bebu, Crouch je zavrištala nakon čega su je zadavili da je ušutkaju. 

Policijska istraga je u tijeku, a istražitelji trenutno ispituju susjede i prijatelje kako bi saznali kako su napadači došli do informacije da je par u kući držao značajni iznos. 

VIDEO: Ministar Malenica predstavio je reforme i investicije Nacionalnog plana za oporavak

Ključne riječi

Komentara 2

MA
MarasG
20:51 11.05.2021.

Ako su pricali stranim jezikom onda ... poznato je odakle su bande koje tamo operiraju .Neka ih traze na terazijama...

HA
Hanok
20:39 11.05.2021.

Ovakvo barbarstvo je rijetko za Grčku!? Ta parola više ne pali za Europu. To je izgovor svaki put kad se nešto tako dogodi ali kada to izgovoriš 20-30 puta svake godine onda si ti zapravo “divlji zapad” samo kaj ne želiš priznati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije