Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA

Okrutno napadnut pas u Klinča selima: Vlasnik nudi nagradu od 5000 kuna kako bi našao krivca

Klinča sela
Foto: Google Earth Screenshot
1/3
24.09.2019.
u 16:52

- Dajem nagradu od 5000kn za informaciju o osobi koja mi je iscipelarila psa. Nažalost, mora na spavanje - napisao je vlasnik na Facebooku.

Nakon što je nepoznata osoba nanijela teške ozlijede psu zbog kojih su ga morali uspavati, vlasnik psa Davor Kaksa ponudio je nagradu od 5000 kuna za informaciju o osobi koja je ozlijedila psa. 

- Dajem nagradu od 5000kn za informaciju o osobi koja mi je iscipelarila psa. Nažalost, mora na spavanje - napisao je vlasnik na Facebooku.

Napad se dogodio u Klinča selima. 

Obitelj je prije nekoliko dana dobila opomenu od komunalnog reda jer je pas znao preskočiti ogradu i šetati se po selu, međutim kako je navela vlasnica na Facebooku "...baka ga je pustila u dvorište noćas jer je tražio da obavi wc i pobjegao joj je. Nažalost, nisu trebali kaznit njega".

Ozlijede koje su nanesene psu su bile tolike teške da je obitelj morala dati uspavati svojeg voljenog kućnog ljubimca. 

 

Komentara 8

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
17:04 24.09.2019.

Na žalost pas je platio glavom tvoju ne brigu R.I.P.

VO
vorda400
17:11 24.09.2019.

I kaj onda bude vlasnik psa išao cipelariti "krivca" a ništa onda treba i kontraponuda stići tipa zaštita krivca od bjesnog vlasnika psa???

KO
korektor1619
22:38 24.09.2019.

Treba kazniti vlasnika koji je kriv za groznu ugibanje svog psa..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije