Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA VIJEST

Okončana velika potraga u Americi: Nestali moreplovac pronađen na barci 138 km od obale

Foto: U.S. Coast Guard Southeast
1/3
30.11.2020.
u 12:57

Nakon spašavanja nije bilo riječi o Beejevom zdravstvenom stanju.

Nestali moreplovac Stuart Bee (62) pronađen je u nedjelju u vodama američke savezne države Floride, piše CNN.

Američka obalna straža u nedjelju je objavila da je 225 metara dugački brod Angeles Beeja pronašao na udaljenosti od 138 kilometara od istočne obale te savezne države kako se drži za pramac svog gotovo 10 metara dugački brod "Stingray" koji je praktički cijeli potonuo.

Bee je marinu Cape u Port Canaveralu bio napustio u petak u 16 sati. Nestanak moreplovca u subotu je prijavio član marine koji je rekao da Bee inače ne plovi noću.

"Spašavanje života na moru naš je poziv. Ovo je zaista nevjerojatan ishod koji pokazuje povezanost svih moreplovaca i naše zajednice", rekao je kapetan Mark Vlaun, zapovjednik sektora Jacksonville Američke obalne straže.

Obalna straža rekla je da je na lice mjesta poslala Lockheedov zrakoplov C-130 Hercules te da je brodove u blizini obavijestila o Beejevoj situaciji. U potrazi su pomogli i djelatnici Granične policije te Carine.

Nakon spašavanja nije bilo riječi o Beejevom zdravstvenom stanju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije