Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Platite, pa jedite

Oko četrdeset kuna stajat će "besplatni" grah na rijeci Krki

'za dalmaciju.....010508....krka krka...praznik...rada.....podjela....graha snimio hrvoje jelavic'
'Photoshop'
26.04.2010.
u 08:05

Broj posjetitelja koji posjećuje NP Krku prešao je tolerantnu granicu i ugrožava prirodne procese parka – kaže Bulat.

Tradicionalna besplatna porcija graha na Međunarodni praznik rada i blagdan sv. Josipa Radnika u NP-u Krka ove godine imat će gorak okus. Uprava te javne ustanove na čelu sa Željkom Bulatom odlučila je stegnuti pojas i 1. svibnja ukinuti besplatno druženje tisuća Šibenčana, Drnišana...

– Posljednjih nekoliko godina broj onih koji posjećuju ljepote Krke prešao je tolerantnu granicu pa je opravdan strah s naše strane o narušavanju prirodnih procesa. Javna ustanova odlučila je da će se ta pogodnost stanovnicima naše županije ograničiti, i to sa 20 kuna po osobi – priopćio je Željko Bulat, ravnatelj Parka. Kako je ukinut besplatan ulaz, Županija najvjerojatnije neće organizirati besplatan prijevoz pa će trebati izdvojiti i 20 kuna za prijevoz

– Na Roškom slapu bit će podijeljeno 2000 porcija, ali prijevoz je problem. Ne možemo ljudima osigurati autobus i onda im kada dođu reći da plate ulaznicu – rekao je Novica Ljubičić, glasnogovornik Županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije