Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podzemni kanali

Oko 6.000 beskućnika u Bukureštu živi u kanalizaciji

život u kanalizaciji
Foto: Deutsche Welle video screenshot
10.07.2014.
u 08:34

Mnogi od njih rođeni su u tim golemim tunelima za odvod otpadnih voda i dovod toplinske energije, a sada i sami postaju roditelji.

Oko 6.000 beskućnika iz Bukurešta živi u kanalizaciji rumunjske prijestolnice.

Mnogi od njih rođeni su u tim golemim tunelima za odvod otpadnih voda i dovod toplinske energije, a sada i sami postaju roditelji.To je svijet posebnih likova i svijet u kojem vladaju posebna pravila.

U podzemnim kanalima prema strogoj hijerarhiji žive ovisnici o drogama. Mnogi boluju od tuberkuloze i hepatitisa. Čak i maloljetnici tamo konzumiraju jeftine narkotike kako bi barem na trenutak pobjegli od surove stvarnosti.

>> Beskućnici u Hrvatskoj - na ulici živi sve više mladih, žena i djece

Komentara 3

XA
xaron
19:27 10.07.2014.

Ako ste već preuzeli članak, trebali ste preuzeti i ono naj važnije : kako su ti ljudi tu dospjeli ? Poslije pada Čauseskua , sva sitotista su zatvorena a djeca ( 5+ godina) izbačena su na ulice . Možeš mislitii djeca od 5 godina lutaju okolo bez hrane , odjeće, smještaja. Mnogo ih je umrlo, a neki su se sklonili u kanalizaciju i preživili. Čausesku je bio okrutni diktator, a ispada da ni ti šta su došli poslije njega - demokrati, nisu ništa bolji.

BB
brle brkić
20:18 10.07.2014.

zarje moguče da i toga ima u eu.

AA
aabbcc
08:46 11.07.2014.

Nije to nikakva Kanalizacija pa vidite da imaju struju, TV... i uredjene podzemne prolaze kao neki stanari u u Americi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije