Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB PRIJE UTAKMICE

Oko 300 pripadnika Torcide napalo policajce, oni im uzvratili palicama

sukob torcida policija
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
22.06.2020.
u 10:45

U okršaju Torcide i policije, dva pripadnika Torcide su ozlijeđena te im je ukazana liječnička pomoć

Dvoje ozlijeđenih te nekolicina privedenih rezime su sukoba između Torcide i policije do kojeg je došlo u nedjelju u 19.50 prije početka nogometne utakmice između Lokomotive i Hajduka.

Utakmica se igrala na stadionu u Kranjčevićevoj, a kako je priopćila zagrebačka policija, prije početka utakmice oko 300 pripadnika Torcide napalo je policajce, pokušavajući probiti zaštitnu ogradu, odnosno policijsko osiguranje.

Policajci su uporabili sredstva prisile, što je uključivalo i policijske palice te su, kako kažu u PU zagrebačkoj, uspješno odbili napad. U okršaju Torcide i policije, dva pripadnika Torcide su ozlijeđena te im je ukazana liječnička pomoć, nakon čega će biti privedeni na  ispitivanje. Još su dvije osobe privedene jer su kasnije narušavale javni red i mir.

Komentara 10

EL
EldersWisdom
14:14 22.06.2020.

Donkey lives matter.

DU
Deleted user
12:02 22.06.2020.

Krasni momci. Neki od njih su postali uzor drugima jer su, zamislite, napustili studij medicine ili računarstva samo da bi se pridružili ovoj uzornoj i svima omiljenoj ekipi.

Avatar NiceGuy
NiceGuy
11:58 22.06.2020.

samo ih dobro batinajte .. sve te skupine .. izbijte im ponos batinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije