Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mASOVNI ODLAZAK

Oko 100 nezadovoljnih članova HNS-a iz Županje napušta stranku

hns logo
Youtube Screenshot
22.01.2014.
u 22:08

Predsjednik GO HNS Županja Mladen Huber kaže kako će detalje iznijeti na tiskovnoj konferenciji koja će sutra početi u 17 sati u velikoj vijećnici Grada Županje.

Za sutra, u četvrtak, najavljena je tiskovna konferencija na kojoj će predsjednik GO HNS Županja "u odlasku" Mladen Huber obznaniti odlazak stotinjak nezadovoljnih članova HNS-a.

- Nezadovoljstvo ponašanjem Središnjeg ureda HNS-a, predsjedništva, odnosa prema Vukovarsko-srijemskoj županiji, raspuštanju Vukovara, Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske organizacije, uzimanju saborskog mandata Vukovarsko-srijemskoj županiji, odnos prema starom članstvu, nametanje Marija Jozanovića kao predsjednika Županijske organizacije na silu i pod pritiskom - početkom 2012. napustio HDZ jer nije prošao kao kandidat za načelnika općine od HDZ-a. Osim mene predsjednika i Gradskog vijećnika, iz HNS izlaze potpredsjednik i vijećnik Županijske Skupštine Ivica Šarić, potpredsjednica Martina Bobalić i još 8 članova predsjedništva, vijećnik MO Županja 1 Viktor Bobalić i MO Županja 2 Anita Tufekčić, kao i još trenutno s potpisanim istupnicama 60 članova. U konačnici stranku će napustiti preko 100 članova HNS-a Županja - kaže Mladen Huber dodajući kako će o detaljima više biti na tiskovnoj konferenciji koja počinje u 17 sati u velikoj vijećnici Grada Županje.

>>Oko 100 nezadovoljnih članova HNS-a iz Županje napušta stranku

Komentara 5

Avatar antuntun55
antuntun55
22:43 22.01.2014.

u toj stranci će ostati samo jugofili i udbaši....

DU
Deleted user
08:23 23.01.2014.

masovni odlazak........hahahahahahaha kao da imaju stotine tisuca clanova........

SL
slavonac555
15:21 23.01.2014.

Svaka čast članovima što napuštaju HNS,a pogotovo Hubera koji gleda samo sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije