Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Neće me zastrašiti'

Ogulinski gradonačelnik primio prijeteće pismo: Imaš dva prekrasna sina...

Dalibor Domitrović
Foto: Screenshot
25.11.2019.
u 21:13

Mirno li spavaš 'gradonačelniče'? Imaš dva prekrasna sina... Mogao bi ostati bez njih – piše u anonimnoj poruci

Gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović sazvao je večeras izvanrednu konferenciju zbog prijetećeg pisma koje je primio.

– Mirno li spavaš 'gradonačelniče'? Imaš dva prekrasna sina... Mogao bi ostati bez njih – piše u anonimnoj poruci koja mu je stigla na gradsku adresu, piše OG portal.

– Ovo je prijetnja cijelom sustavu i cijelom gradu, a svima poručujem da me neće zastrašiti i da ću i dalje ustrajati u borbi za bolji Ogulin – rekao je SDP-ov gradonačelnik.

Pismo mu je poslano 22. studenoga, a napisano je rukom.

– Ovo je strašno, ali  i dokaz da Dalibor Domitrović zna što radi – kazala je dogradonačelnica Ivana Salopek Šumonja te naglasila kako mu  dužnosnici i članovi SDP-a daju punu podršku.

Komentara 12

DA
Danko1982
06:50 26.11.2019.

Brandfackel: kakve veze ima jedan gradonačelnik u ovom vremenu s necime iz proslo vremena? Onda po tome možeš nekoga osudjivati danas što se desilo u prehostorijsko vrijeme.. Ta logika je prihvatljiva samo vama desničarima kojima je bitnije šta je bilo prije sto godina, nego sto ce biti za 100 g

OM
omer
07:33 27.11.2019.

Ustaše izgubili vlast u Ogulinu i sad bi ubijali i to djecu, , nadam se da će ih vrla policija pronaći?

SA
SI aka SI
14:13 26.11.2019.

brandfackel, provjeri malo priču oko dotičnog gospodina. Postao gradonačelnik, pa su ga srušili preko proračuna, a onda je na izvanrednim izborima dobio još više glasova. Valjda je nekad sadržaj ispred forme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije