Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi oboljeli u Karlovačkoj županiji
Povratak na članak

Ogulinac se zarazio u Rijeci, karlovački stožer upozorava na nelogičnosti oko kontrole granice

Karlovački župan Damir Jelić i zapovjednik Stožera Civilne zaštite Karlovačke županije, kazao je da je situacija pod kontrolom i da nema razloga za panikom

Komentari 8

Avatar Zzzz
Zzzz
13:56 16.03.2020.

Nedavno je na riječkom karnevalu paradiralo stotine talijana na čelu sa Jovankom Broz, uopće ih nije bilo briga za korona virus, a sada su izvor zaraze, krasno.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
16:27 16.03.2020.

Jelic ima apsolutno pravomjer kad je zdravstveni kaos u drzavi,svi lijecnici moraju biti dostupni svojim pacijentima24 sata dnevno,jer mi smo u ovm momentu potpunoj izolaciji,i ovo stanje odgovara ratnom.

VL
BR
briselko
13:06 16.03.2020.

Treba onim kompjuterašima koji su ozdravili izvaditi po 20 litara krvi svakom i to iskoristiti za sintezu cjepiva.

VL
TM
trade_mark
13:58 16.03.2020.

ako je ježić rekao da je sve pod kontrolom, onda bježite tko stigne. očekujte da će za bolesne i zaražene župan jelić organizirati duhovne obnove, tri put tjedno! živili!

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
15:10 16.03.2020.

Kao prvo, HR ima da se pobrine o tome, da srbijanci imaju slobodu kretanja itd. kako se ne bi osjecali ugrozeni ili mozda cak internirani! Osim toga ne treba brinuti o onim srbijancima iz HR koji su bili na litvijama i molibanima u CG, jer molitve ih stite!

VL
DH
dalibor.hren
15:03 16.03.2020.

Zarazio ga Obi s petokrakom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.