Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčeni

Ludbreški vatrogasci odjurili na intervenciju i iznenadili se što ih je dočekalo

DVD Ludbreg
DVD Ludbreg
22.04.2019.
u 12:47

Vatrogasci sumnjaju da je požar prijavio netko od mještana kojemu je u ove uskršnje blagdane zasmetao dim

Vatrogasci DVD-a Ludbreg odjurili su na poziv na intervenciju u selu Selnik misleći da gori kuća, a pokazalo se da požara - nema. Samo se dimilo iz dimnjaka jedne obiteljske kuće, a vatrogasci sumnjaju da je požar prijavio netko od mještana kojemu je u ove uskršnje blagdane zasmetao dim.

- Na mjesto intervencije izlazimo s vozilom i šest vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije nakon izviđanja utvrđujemo da nema potrebe za našom intervencijom na spomenutoj lokaciji jer je vlasnik nedavno zapalio peć na kruta goriva te zbog pritiska zraka dolazi do ispuštanja dima. Ovim putem molimo da se loši međususjedski ili međumjesni odnosi ne rješavaju putem takvih dojava jer u tom trenutku može postojati stvarna potreba za spašavanjem nečije imovine ili života - napisali su ogorčeni vatrogasci nakon intervenciji.

Video: Spašavanje psa iz rijeke u Vukovaru

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
09:51 23.04.2019.

Peć je nedavno zapaljena i pod pritiskom zraka iz dimnjaka je izlazio dim (?!). Zamislite, ljudi dragi, dim je izlazio iz dimanjka jer je peć nedavno(!) zapaljena (valjda upaljena). Pa, Beti Ivči, kaj drugo reći nego da si ti definitivnoivno naš novinarski idol. Predlažemo da ti se zbog nezapamćeno velike kvalitete izvještavanja plaća smjesta povisi za 83,47 posto. Ako je to itko zavrijedio, onda si to ti.

BA
baartol
15:07 24.04.2019.

utvrđeno je nedvojbeno da je susjed palio gume u svojoj peči pa otuda dim crni od normalnih drva se ne crni ..no vatrogasci su valjda dobili putnu demižonku i prešutili vrstu goriva u peći--tralalalallalalal

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
13:47 22.04.2019.

Kaj bu meni sused dimil pokraj moje hize?! S'e bum ih tooouzil!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije