Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GURNULI GA

Ogorčeni ruski vojnici napali zapovjednika: 'Zašto ste nam dali ovo kinesko s***e? Sutra odlazimo, a vas nije briga'

Foto: Twitter
1/3
17.11.2022.
u 01:00

Snimka cijele scene objavljena je na Twitteru, na kojem se jasno vidi nezadovoljstvo ruskih vojnika zapovijedanjem, a u jednom trenutku jedan je vojnik i gurnuo zapovjednika te mu prijetio

Društvenim mrežama krenula se širiti snimka ljutitih mobiliziranih vojnika koji su se na širem moskovskom području sukobili sa svojim zapovjednikom zbog neadekvatne opreme koja im je pružena.

Snimka cijele scene objavljena je na Twitteru, na kojem se jasno vidi nezadovoljstvo ruskih vojnika zapovijedanjem, a u jednom trenutku jedan je vojnik i gurnuo zapovjednika te mu prijetio.

- Doći ću do sjedišta i početi lomiti kosti dok ne dobijem svoje odgovore i konkretne korake. Ne provodiš direktne naredbe glavnog zapovjednika o pružanju uniformi i opreme koja je potrebna vojnicima. Sabotiraš naredbe koje su ti dane - poručio je jedan vojnik svom zapovjedniku u svađi koja je krenula. 

- Trebao bi biti uhićen! Dovedi komisiju i nadležne, pokaži im što se ovdje događa. Zašto ste nam dali ova kineska s***a, a ne vojne prsluke? Objasni mi to! Nitko ovu opremu nije ni testirao - dodao je.

Zapovjednik kojem se prijetilo uglavnom je stajao dok su ga vojnici napadali

- Testirali smo ih na 50 metara, metak je virio iz prsluka - objašnjavao se nepoznati zapovjednik, dok su mu vojnici odgovorili kako je prsluk bio probušen, i to na 100 metara udaljenosti, a ne 50 metara.

Nakon toga krenula je žustra prepirka između vojnika i zapovjednika, a vojnici su govorili kako ''bolesne vojnike nisu ni odvajali od ostatka''.

- Bio sam u bolnici tjedan dana, imao sam pneumoniju. Kada sam saznao da će moj tim otići bez mene, na vlastitu sam odgovornost otišao iz bolnice. A nikoga nije briga za to! - nastavio je vojnik te kazao kako će mu ''pljunuti na odoru'', nakon čega je jedan vojnik i gurnuo zapovjednika koji je samo ostao stajati na mjestu.

- S****t ću te, jedem takve kao ti za doručak - dodao je ogorčeni vojnik. 

- Ti nećeš sjediti s nama sutra u rovovima, mi sutra odlazimo, a ti ćeš zaboraviti na nas. Nemoj nam prodavati laži - ogorčeno su govorili vojnici.

>> VIDEO Ruski ministar Lavrov navodno hospitaliziran na Baliju, Zaharova: Ovo je vrhunac lažiranja!


 

Komentara 15

Avatar Sidewinder
Sidewinder
09:55 17.11.2022.

Kinesko smeće? Pa zar neznaju ti vojnici da je Kina ekonomska velesila koja sve proizvodi po najvišim standardima? Tako bar kažu putinovi trolovi.

Avatar El Indio
El Indio
09:28 17.11.2022.

Gdje su simpatizeri Putina? Ignoriraju snimke idola? Ovi jadnici na snimki moraju ginit da ih oslobode trulog zapada?

OT
otrovnijezik
08:04 18.11.2022.

Sva sreća pa ameri nisu u Kinu prebacili proizvodnju zbog profita i sada uživaju u svojoj pameti i prodaju nama čistu američku robu "made in china ili PRC".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije