Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrenuta istraga
Povratak na članak

Ogorčeni okrutnošću policajca: Djevojku koja je prosvjedovala bez razloga udario u trbuh

Na snimci se vidi kako dvojica maskiranih policajaca vuku mladu ženu, a u jednom trenutku jedan je udara u trbuh kako bi došao do palice koja mu je ispala na pod.

Komentari 14

DU
Deleted user
12:11 13.08.2019.

Kod nas tako prosvjeduješ,malo se valjaš po zemlji i postaneš saborski zastupnik,jer narod voli te predstave,,,,

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:10 13.08.2019.

ovo je bio udarac?! kretnja jest takva, al udarac nije bio. na nekim portalima je u malo višoj rezoluciji to prikazano, i vidi se kristalno jasno da je jedva dodirnuo majicu. drugo, najvažnije... pa ulice su puste! više policije nego 'prosvjednika'! mediji bi morali paziti kad nekim događajima dodjeljuju preveliku važnost i preuveličavaju brojeve. trećina na snimku su prolaznici (znate, ulicama se ljudi kreću idu u dućan i iz dućana, krčme, posla...), trećina policija, a ostatak su prosvjednici i gledatelji, koji ne sudjeluju u prosvjedu, al su došli pogledati. uvijek me začuđuje originalnost prosvjednika, kad odabiru lokacije svojih negodovanja one punktove u gradu koji su inače prepuni ljudi.

VL
Avatar Dixie_land
Dixie_land
12:13 13.08.2019.

A rijetko kad policija mlati bez razloga.

VL
Avatar intimus500
intimus500
12:16 13.08.2019.

"Djevojku koja je prosvjedovala bez razloga udario u trbuh" ... kako bez razloga ...pa prosvjedovala je protiv cara ...to je valjda svima jasno dovoljan razlog.

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
11:40 13.08.2019.

Udri jače policajče ?

VL
IG
Ilija_Gregorić
12:19 13.08.2019.

Lijepo je vidjeti domoljube, demokrate i borce protiv jednoumlja kako podržavaju domoljubne i demokratske metode bivšeg KGB-ovca.

VL
PL
@ploto@
12:30 13.08.2019.

Ako tražite prave batine,pratite kanale u SAD.Probaj se tamo opirati hapšenju. Zgaze te ko crva.

VL
TO
Toni66
12:00 13.08.2019.

Nakon toga je odvedena u policijsku postaju gdje je zadržana nekoliko sati nakon čega je puštena na slobodu. Koju glupost rade Rusi več nakon par sati na slobodu . Dobro je jedino to da se sigurno ne zna koji je policajac drogiranu agresivnu ženšćinu gurnuo prema natrag pa izgleda kao da ju je udario . Pitanje je dali je sve tako kako provokatori to opisuju i snimaju . Sa druge strane je glupo što rade ovakve osobe bi trebalo vezati za jednu nogu i vuči po asfaltu do transportnog vozila a ne na jednog provokatora trebaš najmanje 5 policajca da se bore sa žilavim agresivnim "demonstrantice" i da ih demokratski fino zahvate da bi ju priveli ! i Nakon sat-dva vremena pustili . Sa druge strane je milina gledati kako se do sada kod 1400 ili 2000 uhićenih sve odvijalo totalno besprijekorno i sve legalno kao što to uglavnom funkcionira u demokracijama kao što je Hrvatska i Njemačka . ... Puštati nakon 2 sata drogirane agresivne ili psihički rastrojene je sulud zakon .. Sve se treba drži zatvorene zakonski do onoga momenta dok ne prestanu nelegalne ne dozvoljene akcije demonstracije . Jer inače pustiš i več je poet tamo i baca kamenje iz pozadine ..... Ili pali vatru . Dok policija se bori sa posebnim provokatorima ... Izgleda da Putin nema dovoljno policije i iskustva kao na zapadu pa je i tu siromah i ne zna kako se to tiho fino rješava demokratskim putem . Zmija se lovi zaglavu a ne za rep ........

VL
DA
DarthVader
18:35 13.08.2019.

Ovi hrvati rusofil su za umobolnicu.

VL
PL
@ploto@
12:47 13.08.2019.

Sa ovim pokrivaju aferu Epstein gdje je judeomasonerija iskorištavala na tisuće djece maloljetnika za potrebe svoje sado mazo klijentele,među kojima su rado viđeni gosti bili Bill Clinton,princ Andrew i vjerovatno još mnoge velike face.Dakle,sa muhom pokrivaju slona.

VL
Avatar Matija22
Matija22
12:27 13.08.2019.

diktatorska zemlja ,putinova rusija ,počelo je izbacit će narod diktatora sa vlasti od sankcija kao onog gadafija ,glad je već počela u rusiji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.