Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TULUM U VARŠAVSKOJ

Oglasili se iz kafića o korona partyju: 'Glazba nije iz našeg lokala, sve je u skladu s odlukama'

korona party
24 sata
11.04.2021.
u 15:20

No oglasila se i PU zagrebačka, govoreći kako su jučer navečer zaprimili dvije dojave vezane uz ovaj događaj

Nakon što su u javnost procurile snimke tuluma u Zagrebu u Varšavskoj ulici ispred ugostiteljskih objekata, za Dnevnik.hr se oglasio zaposlenik objekta Tesla, jednog od ugostitelja koji posluju na tom potezu.

- Glazba koja se čuje na snimci ne dolazi iz našeg lokala. Mi puštamo house glazbu koja je bila stišana u skladu sa svim odlukama Stožera. Pridržavamo se svih epidemioloških mjera, kazao je Marko Š., govoreći kako oni ne mogu kontrolirati što se događa na ulicama.

- Strogo i izričito se ograđujemo od sinoćnjeg događanja. Došla je policija koja je vidjela da se pridržavamo svih mjera, nadodaje.

No oglasila se i PU zagrebačka, govoreći kako su jučer navečer zaprimili dvije dojave vezane uz ovaj događaj.

- O zatečenom stanju i svemu utvrđenom, Policijska uprava zagrebačka obavijestit će Državni inspektorat, govore.

Podsjetimo, hrpa ljudi jučer oko 22 sata okupila se oko ugostiteljskih objekata, pjevajući stihove Mate Bulića 'Sve to ima zemlja ta, moja Hercegovina'. Nezadovoljni prolaznici snimili su ovaj događaj za Dnevnik.hr.

- Što da kao građani koji se pridržavamo popisanih mjera mislimo i kako da se osjećamo u gradu i državi u kojoj neki mogu sve, a sankcija za takve nema? Osjećaj između bijesa i razočaranja. Nema opravdanja za takvo što, kazala je čitateljica koja je poslala snimku.

Ključne riječi

Komentara 8

LO
LoveCroatia
15:55 11.04.2021.

Podrska mladima. Nece valjda biti zatvoreni u kucama i slusati spasonosne rijeci Capaka i Alemke.

Avatar Navaljni
Navaljni
16:42 11.04.2021.

Kako su ovi "herceghejteri" iz večernjeg, izuzetno istaknuli pjesmu (koju osobno ne volim) da bi pozvali crvene sljedbenike da pljunu na Hercegovce da ne bi slinili samo na Mančićku crvenim glavićem hehe

Avatar AlPoS
AlPoS
16:41 11.04.2021.

Sve kafiće treba zatvoriti, jer se uopće ne pridržavaju mjera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije