Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Profesionalno postupanje
Povratak na članak

Oglasio se Sindikat policije vezano uz događaje s migrantom na granici

- Sve naše dosadašnje tvrdnje stoje, a to je da policijski službenici svoj posao odrađuju vrhunski i iznad očekivanja - poručio je Sindikat policije Hrvatske

Komentari 3

HE
hr.eu
15:15 06.06.2018.

Puna podrška policiji - oni su u ovoj muslimanskoj planskoj invaziji na Hrvatsku - žrtve poremećene svjetonazorske politike utovljenog briselskog anemičara koji će glatko žrtvovati njihove živote i živote svih građana Hrvatske (da, građana, i Hrvata i "manjina" jer jednako smo ugroženi) ne zaustavljajući ilegalnu islamsku najezdu sustavnim mjerama ograđivanja granice fizičkim barijerama i vojnom silom. A sve zbog svoje fotelje u dogovoru s briselskom masonerijom koja će ga izabrati za neku funkcijicu u Briselu kad mu ovdje istekne mandat. Pitanje je trenutka kada će biti ubijen hrvatski policajac jer muslimanska najezda sve je jača (dnevno u BiH ulazi ih 350 što je udvostručenje za 7 dana) i svi idu u Hrvatsku (to je 127.750 godišnje tim tempom, ali koji eskalira). Ovo je potop turističke sezone jer će vijest o nezaštićenoj hrvatskoj granici svaki trenutak postati top-tema u turističkim konkurencijskim zemljama i zbogom turizmu koji ne ide zajedno s ušljivim, smrdljivim, zaraženim šugom i agresivnim do spremnosti na teror muslimanskim migrantima.

VL
NA
Narcis660
16:35 06.06.2018.

Ovdje se vise nezna tko pije tko placa...kad smijes zapucati kad smijes reagirati tj.dali se uopce smijes braniti na bilo koji nacin a da nebudes zato sankcioniran ispljuvan ili kaznjen.Mi smo stranci u vlastitoj drzavi ..tuzno da tuznije biti nemoze.Pitamm se samo sta bi bilo da je obrnuto???

VL
MA
majmudin
16:02 06.06.2018.

Hrvatska ce uzimati migrante na svoj teritorij i zadrzavati ih ovdje,kako bi vlada RH dobivala pomoc u novcu radi zbrinjavanja istih. Imat cemo kampove za obucavanje i nauk inzinjera,doktora i slicno. Hrvatskoj treba europski novac i dobit ce ga na migrantima...a vi Hrvati pocnite izucavati kuran...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.