Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
46 3°C
  • hr.eu:

    Puna podrška policiji - oni su u ovoj muslimanskoj planskoj invaziji na Hrvatsku - žrtve poremećene svjetonazorske politike utovljenog briselskog anemičara koji će glatko žrtvovati njihove živote i živote svih građana Hrvatske (da, građana, i Hrvata i "manjina" jer jednako ... prikaži još! smo ugroženi) ne zaustavljajući ilegalnu islamsku najezdu sustavnim mjerama ograđivanja granice fizičkim barijerama i vojnom silom. A sve zbog svoje fotelje u dogovoru s briselskom masonerijom koja će ga izabrati za neku funkcijicu u Briselu kad mu ovdje istekne mandat. Pitanje je trenutka kada će biti ubijen hrvatski policajac jer muslimanska najezda sve je jača (dnevno u BiH ulazi ih 350 što je udvostručenje za 7 dana) i svi idu u Hrvatsku (to je 127.750 godišnje tim tempom, ali koji eskalira). Ovo je potop turističke sezone jer će vijest o nezaštićenoj hrvatskoj granici svaki trenutak postati top-tema u turističkim konkurencijskim zemljama i zbogom turizmu koji ne ide zajedno s ušljivim, smrdljivim, zaraženim šugom i agresivnim do spremnosti na teror muslimanskim migrantima.

  • Narcis660:

    Ovdje se vise nezna tko pije tko placa...kad smijes zapucati kad smijes reagirati tj.dali se uopce smijes braniti na bilo koji nacin a da nebudes zato sankcioniran ispljuvan ili kaznjen.Mi smo stranci u vlastitoj drzavi ..tuzno da tuznije biti nemoze.Pitam ... prikaži još!m se samo sta bi bilo da je obrnuto???

  • majmudin:

    Hrvatska ce uzimati migrante na svoj teritorij i zadrzavati ih ovdje,kako bi vlada RH dobivala pomoc u novcu radi zbrinjavanja istih. Imat cemo kampove za obucavanje i nauk inzinjera,doktora i slicno. Hrvatskoj treba europski novac i dobit ce ga na ... prikaži još! migrantima...a vi Hrvati pocnite izucavati kuran...

Još iz rubrike Vijesti

Vinko Puljić
ZAJEDNIČKI MOLILI ZA JEDINSTVO

Kardinal Puljić i mitropolit Hrizostom osudili progone i nasilje nad migrantima

NAKON ŠEST GODINA

Teta Kim Jong Una, za koju se govorilo da je otrovana, prvi put pojavila se u javnosti

Koronavirus u Kini
Kineska stjuardesa u izolaciji

U Beču prvi slučaj sumnje u koronavirus