Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARKO ZVER

Oglasio se političar kojeg je Kovač u suzama neizravno prozvao za prijetnje: 'Bilo je jasno da se radi o igrokazu'

Čakovec: Stjepan Kovač i Peđa Grbin na konferenciji uoči drugog kruga izbora
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
12.09.2021.
u 10:19

Radi svojeg osobnog mentalnog zdravlja, ali i moralne higijene društva i političkog prostora, ne želim se više baviti propalim i kompromitiranim političarima niti želim trošiti svoje dragocjeno vrijeme na komentiranje istih, ustvrdio je Zver

O slučaju saborskog zastupnika i bivšeg gradonačelnika Čakovca Stjepana Kovača oglasio se i njegov protukandidat na izborima Darko Zver iz Fokusa. S obzirom na to da je Kovač na pressici na kojoj je pustio suze zaključio da se "treba zapitati jesmo li ljudi ili zvijeri", to je moglo značiti da je mislio upravo na Zvera.

Zver je tada za Večernji list takve insinuacije odlučno odbacio, a sad je na društvenoj mreži komentirao Kovačevo uhićenje. 

"Iako je članovima moje obitelji i najbližim suradnicima bilo jasno da se radi o političkom igrokazu očajnika i da razina mojeg životnog i političkog djelovanje natno nadilazi bilo kakav oblik nasilja ili prijetnji, iznimno mi je drago što su USKOK, DORH i policija razotkrili gnjusne radnje koje su za cilj imale diskreditaciju mojeg imena i političkog djelovanja. Radi svojeg osobnog mentalnog zdravlja, ali i moralne higijene društva i političkog prostora, ne želim se više baviti propalim i kompromitiranim političarima niti želim trošiti svoje dragocjeno vrijeme na komentiranje istih. Vijećnici Fokusa žele se baviti radom za opće dobro naših Čakovčanki i Čakovčanaca. 

Želimo isporučiti našim sugrađanima ono što smo obećali u kampanji", napisao je Zver na na FB-u.

Pogledajte konferenciju na kojoj je plakao Stjepan Kovač

 

Komentara 5

GE
george34
11:12 12.09.2021.

Fokus ili SDP, sve je to ista kaca

BR
Breoxs
11:15 12.09.2021.

Politika je oduvijek bila prljava. Nekoga uhvate, nekoga ne, no to je izrazito zagađen prostor.

PO
polifonije
16:04 12.09.2021.

Majka grba je uzela svoje nedonošće u svoje veliko krilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije