Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJAJU SE UVREDE

HDZ odgovara Milanoviću: 'Iskompleksirani Klaun koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu'

Predsjednik Milanović u Klovićevim dvorima na predstavljanju zbornika „Sinj i Hrvatsko proljeće“
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
12.05.2021.
u 21:53

Milanović još uvijek duboko frustriran porazom na parlamentarnim izborima 2016. zbog kojeg je morao podnijeti ostavku, govore

Oko sukoba između premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića službeno se oglasio i HDZ na svom Facebooku, a oštre kritike nisu ni ovoga puta izostale. 

- Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!
Klaunu s Pantovčaka ponestaje argumenata oko izbora čelne osobe Vrhovnog suda pa se danas još jednom razotkrio kao prevarant, kazali su iz stranke.

- Milanović još uvijek duboko frustriran porazom na parlamentarnim izborima 2016. zbog kojeg je morao podnijeti ostavku na mjesto predsjednika SDP-a - sada iz pozicije predsjednika RH provodi politiku protiv HDZ-a koji je premoćno pobijedio na #izbori2020 i koji već u 2. mandatu vodi #VladaRH., nadodaju. 

Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaSrijeda, 12. svibnja 2021.

- Koliko je lažljiv i licemjeran, najbolje govori zadnja objava u kojoj se udostojio premijera prozivati ,,komunističkim gojencem”, ponavljajući svoje uvrede iz 2016. koje je od njega preuzela krajnja desnica u cilju blaćenja predsjednika HDZ-a i Vlade RH., zaključuju. 

 

Komentara 45

VI
Vivian
22:08 12.05.2021.

Bolje je da se svadjaju, tek tada doznamo pravu istinu o jednom i o drugom. Ni jedan ni drugi nikada vise ne zasluzuju izbor na bilo koju duznost.

CH
Change
22:01 12.05.2021.

Hdzsdss ne može skupiti par stotina Like cak i pakistanski plaćeni komentatori zaškripili..dok predsjednik lupa po par tisuća likeova,komentara i dijeljenja.Jasno je na čijoj je narod strani.

JU
jutro
22:03 12.05.2021.

Ovu za hdz piše neki srednjoškolac?preko student servisa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije