Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stabilno je

Oglasio se Beroš: Da sam pozitivan odmah sam objavio putem STOP COVID-19 aplikacije

Koprivnica: Ministar Vili Beroš osvrnuo se na razgovor s Dijanom Zadravec
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
19.11.2020.
u 14:55

Važno je da i svi vi koristite aplikaciju kako biste spriječili daljnje širenje virusa i zaštitili druge osobe. Zbog toga smo je i napravili!, napisao je Beroš na Facebooku.

Ministar zdravstva Vili Beroš pozitivan je na koronavirus. Nakon pojave simptoma odmah se testirao te dobio pozitivan nalaz. Beroš se oglasio na Facebooku i poslao poruku.

"Jutros je testiranje pokazalo da sam pozitivan na korona virus što sam odmah objavio putem STOP COVID-19 aplikacije na mobilnom telefonu. Ovu informaciju automatski će dobiti i sve osobe koje su bile u mojoj blizini proteklih dana. Važno je da i svi vi koristite aplikaciju kako biste spriječili daljnje širenje virusa i zaštitili druge osobe. Zbog toga smo je i napravili!", napisao je Beroš.

Video: Ministar Vili Beroš pozitivan je na koronavirus

Ministar Vili Beroš je stabilnog zdravstvenog stanja s blagom kliničkom slikom te nastavlja obavljati svoje obveze u izolaciji, pridržavajući se svih mjera epidemiologa, priopćeno je iz Ministarstva zdravstva.

Jutros je testiranje pokazalo da sam pozitivan na korona virus što sam odmah objavio putem STOP COVID-19 aplikacije na...

Objavljuje Vili BerošČetvrtak, 19. studenoga 2020.

 

Komentara 15

DU
Deleted user
15:06 19.11.2020.

Aplikacija je smeće. Bio sam pozitivan i imao sam najbolju namjeru javiti kroz aplikaciju. No, trebalo je upisati nekakav kod koji zatraži tvoja liječnica i da ti ga. Međutim, liječnica nije uopće mogla do koda jer je sustav bio smrznut i nije htio generirati kod, a ona je bila u gužvi s drugim pacijentima

IN
inot
15:08 19.11.2020.

preko čega...ahahahahah

DU
Deleted user
15:16 19.11.2020.

Beroš je zaražen sjedio u nedjelju na vladi. Nitko nije u samoizolaciji. Onaj jadnik na njivu vozio gnoj, 8000 kn. Ludo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije