Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viralni hit

Oglasio se autor bloga koji je objavio video Beroša i Zadravec: 'Snimka je postala hit'

Zadravec i Beroš
Foto: PIXSELL
1/4
25.08.2020.
u 14:18

U mailu, kojeg sam naravno pobrisao nakon što sam snimku skinuo, stoji da je razgovor 100% autentičan, premda sam ja malkice bio sumnjičav... - kaže autor bloga.

Snimka tajno snimljenog razgovora ministra zdravstva Vilija Beroša Dijane Zadravec, zamjenice ravnatelja zagrebačke bolnice Sestre milosrdnice oko izbora ravnatelja te bolnice podigla je mnogo prašine.

Video se pojavio u ponedjeljak na YouTube kanalu Spectator te je ubrzo počela kružiti društvenim mrežama.

Zadravec je danas kazala kako je Beroš tajno snimio razgovor te najavila tužbu dok je ministar opovrgnuo njene optužbe.

- Sve je to legitimno, ja je nisam snimio. Nisam snimao razgovor, stavio sam na spikerfon kako bi drugi čuli o pritiscima i insinuacijama... Niti sam razgovor snimio, a još manje da sam ga pustio u medije - tvrdi Beroš.

 

A na blogu Spectator oglasio se autor koji je objavio snimku razgovora, no svoj identitet nije otkrio.

- Jučer poslije podne dobio sam mailom, pošiljatelj je naravno fejk, snimku razgovora minstra u Vladi RH Vilija Beroša i dr. Dijane Zadravec. Snimka je bila u mp3 formatu, dulja dvadeset sekundi od verzije koju sam objavio.Tonski zapis poslužio mi je kao podloga za filmić u koji sam ubacio krkane s proslave HDZ-ove pobjede. Jer mi se to učinilo baš onako, comme il faut.

U mailu, kojeg sam naravno pobrisao nakon što sam snimku skinuo, stoji da je razgovor 100% autentičan, premda sam ja malkice bio sumnjičav, jer na pitanja koja postavlja dr. Zadravec, ministar Beroš ni jednom nije rekao: Zahvaljujem na pitanju, dapače, na kraju se još i derao.

Snimka je objavljena na Spectatorovom YT kanalu u 19:37. Do sada ju je pregledalo dvadesetak tisuća gledatelja. Nakon što je objavljena na portalu, a i na Twitteru i na FB, snimka je postala viralni hit.

Originalna snimka, integralna, danas je ustupljena jednom portalu kojeg volim čitati, novinaru kojeg jako cijenim i volim. Bez naknade. Jednom ćemo popiti piće, kad odlučim otkriti svoj identitet - naveo je autor bloga.

Ključne riječi

Komentara 64

DM
D'Mich
15:37 25.08.2020.

Iz aviona se vidi kako gospođa vrši pritisak na ministra i pokušava utjecati na natječaj. Skočila je kao oparena kad je Beroš objavio snimak.

MA
Majkomoja
15:56 25.08.2020.

A neš ti junačkog djela, dobiješ snimku i objaviš. Ovdje je problem u doktorici koja prijeti i ucjenjuje, Beroš se držao kulturno, morate priznati da bi malo tko imao toliko strpljenja

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
16:08 25.08.2020.

Podrška ministru, a na snimci se jasno čuje kako ova dr koja ne zaklapa lobira za sebe i vrši pritisak na ministra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije