Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Cijene su realne'

Oglasili se iz kluba koji je Saudijcu isporučio masni račun

Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/3
12.06.2019.
u 21:47

"Naši gosti dolaze se provesti i zabaviti u klubu i kao svaka osoba svjesni su cijena koje su im u svakom trenutku dostupne. Kao i njihova potrošnja"

Cijene su realne - poručili su iz dubrovačkog kluba Revelin nakon što je jednom Saudijcu nakon noćnog provoda isporučen račun od više od 300.000 kuna.

U Revelinu napominju kako nije istinita informacija da je riječ o društvu princa Mohammeda koji s luksuznom jahtom "Yas" plovi Dubrovnikom pod zastavom Emirata.

- Što se tiče samog računa, ako provjerite cijene navedenih pića u drugim klubovima i restoranima, možete vidjeti da su cijene realne - kazao je za RTL Marko Plavčić, PR manager kluba Revelin. 

- Naši gosti dolaze se provesti i zabaviti u klubu i kao svaka osoba svjesni su cijena koje su im u svakom trenutku dostupne. Kao i njihova potrošnja - dodao je.

Saudijac je navodno hostese, sebe i društvo častio i polijevao skupocjenim šampanjcima i vinima i ostalim alkoholnim pićima, a u 6 satu ujutro stigao je račun - 386.000 kuna. Partnerica iz Velike Britanije u čijem društvu je Saudijac bio požalila se na cijenu, pa je pozvana policija, iako je do njihovog dolaska sve već bilo plaćeno. Iz policije su rekli kako dolaskom u noćni klub nisu utvrđeni elementi prekršaja niti kaznenog djela.

Pogledajte naš veliki test krafni:

Ključne riječi

Komentara 18

GR
gragakarlovac
23:26 12.06.2019.

bravo, sada smo postali ono na sto smo do sada dizali nos. preskupa izopacena destinacija

Avatar lola lola
lola lola
01:21 13.06.2019.

Skupa neka zabava ako se potrosi 300 tisuca kuna!! Za taj novac mogli su se provoditi u Monte Carlu I slicno cijeli mjesec....besmisleno skupi sampanjci!!

Avatar Pancevac
Pancevac
22:58 12.06.2019.

Lepo su mogli u Mokosicu pa da piju celu noc,ili Komolac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije