Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJASNILA OSTAVKU

Oglasila se voditeljica koprivničkih bazena na kojima se utopio dječak

Petra Bijač
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
19.04.2018.
u 11:01

Na njeno mjesto privremeno je postavljena članica Uprave Dubravka Horvat, a odmah nakon tragedije raskinut je ugovor sa spasilačkom službom NASA-KPS.

Nakon tragičnog događaja u kojem se utopio dječak (8) na koprivničkim bazenima Cerine, v.d. voditeljice Petra Bijač podnijela je ostavku.

U priopćenju za javnost izrazila je sućut obitelji, a zatim navela i razloge ostavke.

 – Još jednom, u svoje osobno ime, izražavam najiskreniju sućut obitelji nesretno preminulog dječaka. U ovom trenutku, potpuno je nebitno što ja mislim i imam reći, bitno je jedino to da jednog mladog života više, nažalost, nema – rekla je Bijač.

– Ovaj tužni događaj izuzetno me potresao, stoga sam na vlastiti zahtjev podnijela ostavku na poziciju v. d. voditeljice bazena Cerine – zaključila je Bijač, a prenosi ePodravina

Na njeno mjesto privremeno je postavljena članica Uprave Dubravka Horvat, a odmah nakon tragedije raskinut je ugovor sa spasilačkom službom NASA-KPS

Kriminalističko istraživanje još je u tijeku i ne zna se tko je odgovoran, a obdukcijom je pokazano da se dječak utopio u dijelu bazena nazvanom "brza rijeka" jer voda cirkulira, što ostavlja dojam rijeke, a zbog nedostatka ozljeda na tijelu, u ovom trenutku ništa ne upućuje da je za smrt kriv udarac. 

Na grupu djece pazile su tri animatorice, a nijedna od njih nije vidjela da dječak traži pomoć. 

Komentara 11

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
12:16 19.04.2018.

Tako zavrsi kad po politickoj osnovi stavis #Stručni referent za marketing i odnose s javnošću# iz komunalca da sa 35 godina vodi bazene , dok momci sa kinezioloskog fakulteta i treneri plivanja rade kao konobari .. Prije 3 mj izjavilaa ne boji se posla idemo delat pa zaposle kooperante bez strucnog znanja i iskustva te ponude animatore bez struke i znanja samo radi priljeva movaca i prihoda onda u nakaradnoj drzavi sa nakaradnim pristupom svemu andjeo izgubi zivot .. I tako dalje po istoj liniji osnovi ce doci drugi do sljedece tragicne nesrece .. Zalosno ali istinito ..

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
12:20 19.04.2018.

I za ovako nesto u pojedinim zemljama se ne bi potezalo pitanje obdukcije andjela nego bi se istrazivalo ubojstvo iz nehaja jer je dijete malodobno nesamostalno dano pod tudju brigu i vodstvo i za to djete i djetetovu sigurnost odgovaraju animatori spasioci i vodstvo bazena

AE
Aedes2017
15:15 19.04.2018.

Ta vd osoba nema što ,,davati ostavku ,, ! O D M A H nakon katastrofe morala je biti uhićena i tamo čekati pravorijek !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije