Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VERBALNO NAPAO MILANOVIĆA

Oglasila se Vlada: 'Premijer ne poznaje tog čovjeka'

Snježna kraljica
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/4
06.01.2020.
u 17:28

Odbacujemo bilo kakvo povezivanje predsjednika Vlade i HDZ-a s navedenim incidentom, poručio je Milić.

Nakon što su se pojavile fotografije na kojima odvjetnik Branimir Jović, koji je na dan izbora verbalno napao Zorana Milanovića, sjedi odmah iza Andreja Plenkovića iz Vlade su se oglasili i poručili kako premijer ne poznaje tog čovjeka.

- Predsjednik Vlade ne poznaje tog čovjeka, niti ima ikakve veze s njime. Stoga odbacujemo bilo kakvo povezivanje predsjednika Vlade i HDZ-a s navedenim incidentom koji se dogodio na dan izbora - poručio je za Dnevnik.hr Marko Milić, glasnogovornik Vlade.

- Jednako kao i što HDZ nema nikakve veze s navodnim porukama koje su kružile za mobilizaciju birača u BiH, a koje se, sudeći prema izjavama iz DIP-a, pokazuju kao lažne - dodao je Milić.

Komentara 20

ZS
Zvolen.Slovakia
17:41 06.01.2020.

Zasto lazete kad pijete i žderete zajedno?

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
17:55 06.01.2020.

Sasvim slučajno, čovjek kupio karte, kraj američkog veleposlanika sjedi...ako vjeruješ u slučajnost.

SM
san.martino
18:35 06.01.2020.

Poznaje ga zato Vaso!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije