Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed u beogradu

Oglasila se i novinarka: 'Izvještavat ću s još većim entuzijazmom nego ranije'

Barbara Životić
Foto: YouTube/Screenshot
09.12.2018.
u 18:34

'Sve je počelo i prije samog uključenja, kada su me ometali u pripremi, nastavljeno i tijekom samog izvještaja, što možete vidjeti i na snimku, da bi se završilo najmonstruoznijim prijetnjama meni i mojoj porodici'

Trenutno jedan od "najpopularnijih" novinarki je ona iz Srbije, Barbara Životić, koja se sinoć "proslavila" svojim pristranim izvještavanjem s prosvjeda u Beogradu protiv Vučića i njegove Vlade.

Budući da je velik broj medija objavio njeno izvještavanje u pogrdnom smislu, sada se oglasila i sama Barbara Životić koja je za beogradski tabloid Alo! dala izjavu:

"Iako sam znala na što je sve opozicija u Srbiji spremna, ni sanjala nisam da jedno televizijsko uključenje može izazvati toliko mržnje, kao što je bio moj izvještaj s protesta. Sve je počelo i prije samog uključenja, kada su me ometali u pripremi, nastavljeno i tijekom samog izvještaja, što možete vidjeti i na snimku, da bi se završilo najmonstruoznijim prijetnjama meni i mojoj porodici.

1/0

Znate ja imam i roditelje, brata i malu sestru i najviše me boli to što zbog mene moraju da trpe najniže uvrede tih... ne mogu da ih nazovem ljudima. Iako sam 100 puta prije ovoga mislila da se ne bavim novinarstvom, poslije ovoga sigurno neću odustati.

Moj, naš zadatak je da radimo slobodno i bez straha. Đilasu, Obradoviću, Jeremiću i drugima koji nisu osudili ovakve uvrede, ali i prijetnje mojoj porodici i meni, želim da o njihovim kćerima i djeci nikada nitko ništa slično ne izgovori, kao što govore o meni na društvenim mrežama. A o njihovom političkom djelovanju izvještavat ću s još većim entuzijazmom nego ranije".

>> Pogledajte video i saznajte što o Pupovcu kažu ljudi iz njegova rodnog sela

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
19:36 09.12.2018.

Nekako mi se čini da to baš i nije posao za njene intelektualne kapacitete !!!!

JU
justinijanteodora
18:47 09.12.2018.

Sretni praznici drage komšije!

DU
Deleted user
06:54 10.12.2018.

mlada si i pametna ali si dirnula u osinje gnijezdo kao i svi mladi novinari željni slave a posle nestanu.čuvaj se. nikad stari novinar nije upadao u ovakve klopke zato i žive dugo a mogli su isto napravit kao ti.udaj se rodi djecu i piši iz dnevnog boravka o tome kako su rodili šljive

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije