Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporna snimka iz 2005.

Oglasila se i Melania Trump zbog suprugovih skandaloznih izjava o ženama

melania trump
Foto: Reuters/PIXSELL
08.10.2016.
u 22:25

Republikanski kandidat u videu koji je u petak objavio Washington Post vulgarnim rječnikom govori kako je nekažnjeno hvatao žene za međunožje i 'lažne grudi'.

I supruga Donalda TrumpaMelania, osudila je njegove neprimjerene izjave o ženama iz 2005., nazvavši ih "neprihvatljivima i uvredljivima", no pozvala je javnost da prihvati njegovu ispriku. 

"Riječi koje je moj suprug upotrijebio neprihvatljive su mi i uvredljive. One ne predstavljaju čovjeka kojega ja poznajem", kazala je u priopćenju Melania Trump. 

"On ima srce i um vođe. Nadam se da će ljudi prihvatiti njegovu ispriku, kao što sam i ja, te da će se fokusirati na važna pitanja koja se odnose na našu državu i na svijet", kazala je. 

Trump je od petka izložen velikom pritisku zbog snimke iz 2005. koja je izazvala val kritika članova Republikanske stranke i pozive da se povuče iz kampanje i ustupi mjesto svome potpredsjedničkom kandidatu.

Trump se nema namjeru povući zbog snimke

"Nema šanse da se povučem", rekao je Trump listu Wall Street Journalu i dodao da dobiva "nevjerojatnu" potporu. Vodeći republikanci osudili su njegove seksističke izjave, a demokratska protukandidatkinja Hillary Clinton nazvala ih je "strašnima".

Republikanski kandidat u videu koji je u petak objavio Washington Post vulgarnim rječnikom govori kako je nekažnjeno hvatao žene za međunožje i "lažne grudi".

"Govorio sam i čini stvari zbog kojih žalim", kazao je u televizijskoj isprici za koju se vjeruje da je prva u 16 mjeseci kampanje za Bijelu kuću.

"Svatko tko me pozna zna da te riječi ne odražavaju tko sam. Izgovorio sami ih, bio sam u krivu i ispričavam se".

Trump je izložen lavini osuda nakon objave videa koji je odjeknuo poput bombe i osigurao suparnici Hillary Clinton svježe streljivo protiv njegove mizoginije uoči druge predsjedničke debate u nedjelju u St. Louisu.

Komentara 31

II
iifever2
01:01 09.10.2016.

oglasio se i wikileaks s gomilom optuznog materijala protiv clinton...odnosno dokaza kako je ta zena cisto zlo

ML
Mlinaric
00:14 09.10.2016.

njegova zena ,tojest strumfova zena ga brani, a on nasilno hteo da sexuje tudju udatu zenu, to mu amerikanci nece zaboraviti,jer dok glasuju za njega mozda ce jednog dana netko da siluje njihove zene,a znajuci da i predjednik je takavv bice im gorak taj glas za njega

NE
neznamja
23:00 08.10.2016.

jadan milijarder. Nije on tako mislio ali je rekao i vjerovatno kod sirotinje koja se nije usudjivala da mo se odupre to i cinio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije