Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SAMO OZBILJNE PONUDE

Oglas o kojem svi govore: U Zagrebu prodaje pola stana, za drugu polovicu vodi se sudski spor

stan na Kajzerici
Foto: Njuškalo
1/5
14.05.2021.
u 12:33

Prodajem samo 50 posto suvlasništva koje je sigurno 100 posto te na nekretnini ima sudski spor za drugu polovinu koji se vodi već 15 godina i vjerojatno još toliko sudeći po brzini našeg pravosuđa, stoji u opisu stana na zagrebačkoj Kajzerici

Neobičan oglas objavljen je na Njuškalu, a u kojem se na zagrebačkoj Kajzerici prodaje za 65.000 eura polovica trosobnog stana od 75 kvadrata.

"Prodajem samo 50 posto suvlasništva koje je sigurno 100 posto te na nekretnini ima sudski spor za drugu polovinu koji se vodi već 15 godina i vjerojatno još toliko sudeći po brzini našeg pravosuđa. Tko kupi ovu polovinu, prodat će mu se druga također vrlo povoljno – 20% ispod tržišne cijene ako uspijemo u sudskom sporu. Znači, vodi se spor za drugu polovinu, a ova je 100 % sigurna", pojašnjava se u oglasu i napominje: "Ova nekretnina nije za svakoga, odnosno neuke ljude, nego samo za one koji znaju da je ovo potpuno u redu ili vjeruju odvjetnicima i žele riješiti svoje stambeno pitanje vrlo povoljno jer će biti sami u cijelom stanu (znači, koriste cijeli stan, a plaćaju samo pola) do rješenja sudskog spora, a tada mogu kupiti i drugu polovinu vrlo povoljno ili prodati ovu svoju polovinu. U svakom slučaju bit će u financijskom plusu što se tiče tog posla. 100 posto sigurno!

U obzir dolazi i zamjena za nekretninu do 60 metara kvadratnih na području grada Dubrovnika, Župe, Cavtata ili Dubrovačkog primorja, no u zamjeni je cijena veća i ona iznosi 75.000 eura.

Molim samo ozbiljne ponude, bez šaljivdžija i nevjernih Toma i onih koji nisu dobro pročitali oglas i ne znaju ništa o nekretninama i provokatora", naglašava kreator oglasa.

Ključne riječi

Komentara 18

MA
max
14:24 14.05.2021.

Ima i audio zapis telefonskog poziva kupcu gdje objašnjava da je druga polovica od njegove žene s kojom je na sudu koja živi drugdje. A tko živi u stanu? Neka gospođa koji na smije znati da se prodaje stan. Pa je li to vaša žena. Jest. itd :) Luuuud....

MV
Misl@v
13:11 14.05.2021.

"Ova nekretnina nije za svakoga, odnosno neuke ljude, ..." Baš - pa ovo jedino i može kupiti neki tutlek ... za te novce.

PU
Pukovnik
14:13 14.05.2021.

Nije budala onaj koji je dao oglas nego onaj tko se na njega javi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije