Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikendica na osami

Odvjetniku Šeriću opustošili hladnjak pa ukrali i kućno kino

seric
Davor Puklavec/Pixsell
Autori: mšk/VLM, dij
10.08.2010.
u 17:58

– Vrata su razvaljena, sve je porazbacano u vikendici... Šteta je zasad 10.000 kuna, a moram vidjeti je li još što ukradeno, što nisam odmah primijetio.

Poznatome zagrebačkom odvjetniku i bivšem sucu Branku Šeriću provaljeno je prošli tjedan u vikendicu na Markuševcu. Lopov mu je iz vikendice na osami odnio DVD i kućno kino u vrijednosti 5000 kuna. Za provalu je Šerić, koji je trenutačno na godišnjem odmoru, doznao prekjučer.

– Vrata su razvaljena, sve je porazbacano u vikendici... Šteta je zasad 10.000 kuna, a moram vidjeti je li još što ukradeno, što nisam odmah primijetio. Što da kažem osim da sam ovom provalom doživio užasnu neugodnost – kaže Šerić.

Prostor oko vikendice ograđen je pa je lopov morao preskočiti i ogradu, a jasno je znao u čiju kuću za odmor provaljuje jer na ulazu piše njegovo ime.

Šeriću nije prvi put da se našao na meti provalnika jer mu je i prije godinu dana provaljeno u vikendicu. No, lopov tada ništa nije uzeo, samo se nahranio i degustirao odvjetnikova alkoholna pića. U međuvremenu je otkriven i novčano kažnjen, a je li možda riječ o istom lopovu, utvrdit će se policijskom istragom.

Ključne riječi

Komentara 4

CP
copy paste
19:00 10.08.2010.

tako i treba.krasti od onih koji imaju i koji se na drugima bogate

MS
My Soul
20:25 10.08.2010.

nije to ništa. njemu će tu šušku namiriti prvi klijent koji se pojavi. jedan izlazak na raspravu od pol sata trajanja košta najmanje 1000 kn s pdv-om. isto toliko i bilo koji podnesak na sud, a sve sama pc-špranca. aa svaki dan tko zna koliko rasprava i tko zna koliko podnesaka. on tu lovu zaradi u roku keks.

MS
My Soul
21:43 10.08.2010.

corr treba pisati: najmanje 1000 kn bez pdv-a. to im je najniža tarifa za izlazak na raspravu ili pisanje bilo kakvog podneska. to je sramota ove države da su dopustili odvjetnički MONOPOL u državi u kojoj se ustavom kunu u tržišnu utakmicu! sramotna protuustavna država!!! mali odvjetnici, koji nemaju prometa, plaču kako ne smiju sniziti cijene, jer je odvjetničkom tarifom zacrtana milja po raspravi. nečuveno. to je ko na riječkoj tržnici gdje mafija diktira sve, pa svi prodaju paradajz po 6 kn, ili jabuke po 5, ovisno o tome kako im mafija odredi cijenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije