Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog informacije iz medija

Odvjetnik otkazao zastupanje Marini Lovrić Merzel

Marina Lovrić Merzel
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/2
19.09.2014.
u 14:17

– Da, točno je, otkazao sam punomoć – rekao nam je Živković

Odvjetnik bivše županice Marine Lovrić Merzel Berislav Živković u petak joj je otkazao zastupanje.

"Da, točno je, otkazao sam punomoć. Jutros sam čitao dnevni tisak i saznao da se njen odvjetnički tim proširuje. Nije u redu takve stvari saznati iz novina", kratko nam je rekao Živković.

Živković je bio odvjetnik M. Lovrić Merzel od njenog uhićenja, 1. travnja, zbog sumnji u korupciju i nanošenje štete županiji veće od 10 milijuna kuna.

Današnji Jutarnji list piše da u Merzeličin odvjetnički tim ulaze Mate Matić i Čedo Prodanović.

>> Lovrić Merzel vraća se u Sabor. Odobrili joj zahtjev za prestanak mirovanja mandata

>> Vukšić, Linić i Hodžić osnovali Klub zastupnika u kojem ne žele Marinu Lovrić Merzel

Komentara 23

C0
cos 01
14:31 19.09.2014.

Mama če opet morati prodati barem tristo krava da podmiri Matića i Prodanovića.

19
1995josip
14:39 19.09.2014.

Bivša i jedina SDP županica se ima pravo braniti , dali se bude obranila budemo tek vidjeli . Ona ništa nije mogla raditi ( trgovati , prodavati i kupovati ) bez blagoslova iz vrha SDP , ako je ona krivakriva , kriv je i SDP ! Svi velikani iz stranke SDP su pratili bivšu županicu po šumama i vikendicama oko Siska kada se trgovalo imovinom osiromašnih građana Siska i SMŽ , tada se jelo i pilo na račun sirotinje grada Siska i svi su se divili bogatoj i sposobnoj SDP županici , a sada je samo ona optužena za kriminal , bilo bi lijepo da propjeva o svim velikanima stranke SDP . Treba dobro pogledati sliku iz svatova u šumi Brezovica , tamo su u prvim redovima svi glavni glumci ove SDP sapunice .

DU
Deleted user
14:22 19.09.2014.

Kada je netko nemoralan, čak i ako nema dokazanu krivnju (JOŠ), nije mu mjesto u časnoj službi ni časnom Saboru, ALI, ODAVNO je nestalo časti jer ova drugarica nije prva (bojim se ni posljednja) koja iz zatvora ulazi u Sabor ili se uhljebljuje drugdje, iako se već debelo uhljebila - zacijelo svojim radom i štednjom - kao uvijek i kao drugi "časni" kolege koji odjednom postaju bogataši i jaaako uspješni čim se uvale u političku kopanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije