Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DETALJI

Muškarac koji je napao Milanovića više nije odvjetnik. Mjesečno zarađuje 60 kuna?

Branimir Jović verbalno napao Milanovića
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
07.01.2020.
u 17:29

Prema posljednjim podacima Poslovne Hrvatske prosječna mjesečna plaća mu je 60 kuna, a neto dobit 2018. bila mu je 27.500 kuna.

Branimir Jović, čovjek koji je postao poznat u Hrvatskoj kad je verbalno napao Zorana Milanovića na biralištu, više nije odvjetnik. Naime, kako je izvijestila Hrvatska odvjetnička komora Jović je izbrisan iz imenika Hrvatske odvjetničke komore 27. travnja 2017. godine zbog odlaska u mirovinu.

Kako piše 24 sata, Jovićev odvjetnički ured je ugašen, međutim on je otvorio 2017. godine tvrtku ‘Catch 22 Pijetao’ jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju peradi i jaja. Prema posljednjim podacima Poslovne Hrvatske prosječna mjesečna plaća mu je 60 kuna, a neto dobit 2018. bila mu je 27.500 kuna. 

Podsjećamo, Jović je vikao na Milanovića kojeg je sreo na biralištu u Krajiškoj ulici. 

- Komunjaru za predsjednika, to vam svima služi na čast - vikao je Jović Milanoviću koji je pokušao primiriti situaciju pruživši mu ruku, no Jović je nastavio još jače vikati govoreći kako neće pružiti ruku čovjeku koji je nije pružio Kolindi Grabar-Kitarović. 

Video: Milanović verbalno napadnut na biralištu

- Je li treba opet da izaberemo komunista, pa dosta je bilo onog Mesića i Josipovića. Ja se ne bojim nikome reći što ga ide - rekao je Jović. Ja sam iz crkve izašao, ispovjedio se i pričestio se. Čist sam u srcu pa mogu reći što me volja. Ispovjedio sam se pa to mogu. Nitko mene nije poslao, zapamtite. Rekao sam mu ‘evo vam Boga u crkvi - zaključio je Jović.

Kasnije se pokazao da je Branimir Jović samo dan prije nego je verbalno napao tada predsjedničkog kandidata sjedio u VIP loži na Snježnoj kraljici okružen visokopozicioniran članovima HDZ-a, stranih veleposlanika i zagrebačkog gradonačelnika. 

Video: Muk u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović


 

Komentara 22

NE
Nenadnbgd
18:36 07.01.2020.

Branimire samo si pomogao Milanoviću u vreme šutnje da dobije više glasova zbog tvog primitivizma.

Avatar ehlbert13
ehlbert13
18:47 07.01.2020.

Znao sam da je neki kokošar, kao i gazde mu-Vaso i Banditos...

MA
marli
20:18 07.01.2020.

I onda se netko pita zašto su izgubili izbore ???? Pa daj ga gle !!!!! Hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije