Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Remetincu

Odvjetnik Josipe Rimac najavio žalbu na istražni zatvor: Ona nije najbolje

Josipa Rimac
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
03.06.2020.
u 17:34

A kako može biti? Čvrsta je žena, ali tko god da se nađe unutra nije najbolje – rekao je Vinko Gulišija

Vinko Gulišija, odvjetnik Josipe Rimac, najavio je da će se žaliti na odluku o istražnom zatvoru te je otkrio kako je njegova klijentica.

– A kako može biti? Čvrsta je žena, ali tko god da se nađe unutra nije najbolje – rekao je Vinko Gulišija koji je posjetio svoju klijenticu u Remetincu.

Rimac i dalje negira sve optužbe koje joj se stavljaju na teret, pišu 24 sata.

– Da, ostaje pri tome cijelo vrijeme. Eventualno će s vremenom iznijeti više detalja obrane. Ja iskreno još uvijek ne znam što je sve u spisu, tek idući tjedan ću znati kad se sve kopira – kaže odvjetnik. Ne vjeruje, dodaje, svemu što se piše u medijima.

VIDEO Istražitelji su nadzirali razgovore Josipe Rimac u vozilu: "Kada sve to prođe, sigurno imaš svojih 500.000 kuna..."

Na pitanje tko je pronašao bubu u automobilu Josipe Rimac, kazao je:

– Ona mi je rekla da je ona našla bubu. Nije mi govorila da je angažirala nekoga da joj to nađe - rekao je Vinko Gulišija.

Ključne riječi

Komentara 15

MA
marcellus
17:54 03.06.2020.

kaj, nije joj dobro? Dobro.

CR
crohumans
20:25 03.06.2020.

Nikome nije dobro ! Ni Sanaderu, ni Karamarku, ni Zagorcu, ni Kutli, ni Rajiću, ni Kruljcu, ni braći Žužul, ni Todoriću, ni Mačeku, ni Kalmeti ....... neda mi se više zabolio me palac

Avatar Eddie
Eddie
18:06 03.06.2020.

Neopisivo nam žao. Toliki novci, stambeni kvadrati, auti, skupa oblekica... a nedostupno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije