Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANKO ŠERIĆ
Povratak na članak

Odvjetnik Filipa Zavadlava: 15 godina za svako ubojstvo je puno, žalit ćemo se

"Ne samo da je bio bitno smanjenje ubrojivosti nego je bio neubrojiv", kaže Šerić

Komentari 14

RO
roland
14:44 23.02.2021.

Zavadlav je egzekucije precizno i luđački hrabro odradio. Zato i ne može biti neubrojiv.

VL
RO
roland
14:40 23.02.2021.

Uvijek je stvar sudske psihijatrijskog vještačenja u kaznenom postupku. Mogao je biti neubrojiv, ali nije!

VL
MX
Mister X
08:56 24.02.2021.

moj stav kako ima onih koji znaju dobro da je to previše zamolba je da ih razumijrm kad je previše neka mi odgovore na ovo jako jednostavno pitanje i odmah vidim zapšto sam ja u buidala a oni mnogi jakojako pametni ... . ja mislim da 15 godina po osobi je 45 godina smo ovj nezna misliti i nezna računati i podvaljiva sa ovom tezom kao da je to presuda bila tako visoka ; 13,3 godina a znamo da je u praksi 50 -70% od toga zaista kazana znaći nekih 20-tak godinica ...Mozda je bolje da je još 3 eliminirao jer onda bi morao pšopust biti 90% po osobi . kako bu bilo realno 3 puta doživotno ili Američki stil.. Odvjetnik Filipa Zavadlava: 15 godina za svako ubojstvo je puno, žalit ćemo se; Da vidimo i one koji dijele njegovo mišljenje zanima me koliko ti vrijedi godina kazne za tvoje ubijeno dijete.? kao sam čitao več ima pametnih kojima djete tuđe vrijedi 2-3 godine ako ga ubiješ namjerno ne zato ; totalno ne namjerno jer ti je istrčalo pod auto i eto krivac si . Tko nema djece neka proba sa ustreljenom mamicom kako leži u krvi i hropće da bi došla do zadnjeg uzdisaja kojoj je grijeh bio što je posudila novac nekme koji je nja nakolajenima tgražio daj daj, jer ne postoji nitko na svjetu tko bi mi dao jer me zunaju da sm super pametan da ne vračam nikada jer bi mi moji dali ako jaće tražiš svoj novac dobiš metak u ćelo. Da vidimo daj minus jer ti tuđe djete ne vrijedi 3 godine ubijeno zaklano nedužno to znam da po o vome do sada nas je 2/3 takvog odgoja ....

VL
DU
Deleted user
16:54 23.02.2021.

Zašto tako ne sude i ratne zločine?

VL
SP
speed208
15:22 23.02.2021.

ali pitanje droge u drzavi nece nitko nikad rijesiti od vlasti....a to je tuga i jad....sto je drzava poduzela za filipovog brata i da utvrdi kojim kanalima dolazi i jedan gram bilo cega........da je i 100 Filipa takvih koji bii takve sklonili s ceste....obracun s mafijom je nemoguca misija i dalje za ovakvu vlast...i tako je svuda ....politika sudstvo i mafija su kao prst i nokat....Filipe zrtveno si janje na kraju...drzi se!!

VL
MX
Mister X
09:26 24.02.2021.

Ludi jednostavno je to za shavtiti zašto sam- smo u pravu . Mi koji smo za tu slabu kaznu kad neide više .. onaj tko je za manju lako može obrazložioti ovdje , Kolio godina dobijem ako ti mamicu upucamcam i umre kroz 20 minuta gušeči se u vlastroj krvi za mamicu tvoju ? 3 godine 5 godina ili koliko ? Koliko ti vrijedi dijete sa 3 godine starosri , 13 ili 33 kad je već otac ? kolko za merkom u čelenku -krivica jer mi je posudio lovu ?koju sm na koljenima isprosio od njega ? ' Koliko ti kćerkoca vrijrdi ako imaš karakter znaš sigurno manjer od 13,3 godine jer niko ne služi to tu ako 6 po osobi to je praksa .... i manje .... Da vidimo togha odvjetnika koji radi svoj posao . da je njemu ubijeno bilo njegove 3 djece dali bi iskreno moslio epa to je previše ( ni krivi ni dužni nergo ubojica duža umjesto povrat dug bolje ovo riješenje ... ) koja to familija ima pravo da ubija članov druge obitelji ? kad bi bio neki Robin Hud da mu pokaže kako je to pa da se bez radnog naloga ali zbog pravde zaleti i potamani njegove članove obitelji kako nema za kalašnikov mogu i priručnim sredstvima čekić nožić biti od koristi nebi li to bilo fer igra ?'' ,

VL
EH
enigmus-hr
15:09 23.02.2021.

Trebalo bi te žalbe ograničiti, sud je odvagnuo kaznu i bok. Po mom mišljenju bi jedina dopuštena žalba trebala biti ona koja bi zbog novih dokaza mogla dovesti do oslobađanja.

VL
GU
General_U
15:06 23.02.2021.

Nije imao motiv tvrdi njegov odvjetnik. 3x 40 godina jedina ispravna kazna...

VL
Avatar Idler
Idler
14:48 23.02.2021.

U pitanju je prije sveg trostruko ubojstvo kalašem. Jen od ubijenih,kakšni god bil, ni mu nit bil meta, a mogel je vstrelit i pokojeg prolaznika. Brat mu se i dalj drogira, droga i dalj trži....40 let budeju mu smanjili na 25 i to je to.

VL
Avatar freen
freen
15:29 23.02.2021.

premalo za svako ubojstvo,koliko bi dobio u Americi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.