Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Oduzeo prednost moticiklistu i usmrtio ga

Poginuli Ivan Matković upravljao je motociklom marke vulcan hurrier kada se sudario s Ivanom Č. (20) iz Solina koji mu je svojim peugeotom oduzeo prednost.

Komentari 3

OB
-obrisani-
12:05 09.12.2009.

Dobro i je prosao, mogao je da do kraja zivota ostane bogalj, ovako , manje se patio!

VL
MM
Mladen Miletić
12:43 09.12.2009.

Želite se izlagati velikom povečanome dodatnome riziku u Hrvatskoj; da poginete ili ostanete teški invalid kupite si mtorcikel.

VL
BI
Biker
16:26 09.12.2009.

Kako mozete ovakove bljuvotine pisat , izgubio se jedan mladi zivot ne svojom krivicom , vec ga ubio vozac auta koji mu oduzeo prednost. Koliko automobilista usmrti pjesaka i biciklista , pa ovdje je kriv automobilist,a pljujete pomotoristi, Zasto mrzite ljude na motorima ??? Brate laka ti zemlja bila...Pocivao u miru... R.I.P.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.