Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Oduzeo prednost 24-godišnjaku bez vozačke dozvole te izgubio život

Policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
11.05.2017.
u 08:30

24-godišnjak pod utjecajem alkohola upravljao je vozilom za koje nije imao pravo

Jedna osoba smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se sinoć, oko 23.10 sati, dogodila u Vinkovcima.

Kako navode iz policije do nesreće je došlo kada je 48-godišnji vozač upravljajući osobnim vozilom prililikom izlaska na cestu s prednošću prolaza oduzeo prednost drugom osobnom vozilu kojim je upravljao 24-godišnjak iz Vukovara.

Uslijed udara vozila 48-godišnjak je preminuo na mjestu događaja, dok su 24-godišnjak i putnici u njegovu vozilu, 34-godišnjak iz Vukovara i 30-godišnjak iz Nuštra, lakše ozlijeđeni.

Očevidom je utvrđeno kako je 24-godišnjak pod utjecajem alkohola upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje vozilom.

 

Komentara 2

IS
ivica.smit
19:36 11.05.2017.

znaci vec mu je bila dozvola oduzeta? saucesce obiteli preminulog😔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije