Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reagiralo i ministarstvo

'Održavanje skupa na samom mjestu počinjenja zločina je nedopustivo!'

04.05.2019.
u 17:09

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova osuđuje održavanje skupa Srpske radikalne stranke pod vodstvom osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja u Hrtkovcima, simbolu stradanja Hrvata u Vojvodini.

Očekujemo od srbijanskih vlasti jasnu osudu ovakvih okupljanja, koja propagiraju politiku i stavove koji su nedvosmisleno osuđeni od strane Haškog tribunala i cijelog civiliziranog svijeta, kao i stvarno, a ne samo deklarativno, poštivanje prava nacionalnih manjina te spremnost za istinskim suočavanjem s prošlošću, poručili su danas iz Ministarstva vanjskih i europskih poslova povodom održavanja skupa stranke osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja u Hrtkovcima.

- Ministarstvo vanjskih i europskih poslova osuđuje održavanje skupa Srpske radikalne stranke pod vodstvom osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja u Hrtkovcima, simbolu stradanja Hrvata u Vojvodini. Održavanje skupa na samom mjestu počinjenja zločina nedopustivo je ponižavanje žrtava i stradalnika, tisuća prognanih Hrvata, ali i svih pripadnika hrvatske nacionalne manjine koji žive u Vojvodini - poručuju sa Zrinjevca.

VIDEO Kuća Vojislava Šešelja u Hrtkovcima

Ključne riječi

Komentara 57

RE
Rex
18:46 04.05.2019.

Netreba te usrane četnike uopće komentirati..........oni će se sami medjusobno pozderati

SE
serđo12
19:45 04.05.2019.

ograničen je svatko ko ne vidi da orgijanja desnih sa jedne strane Drine pogoduje onima s druge strane ! Naši će im se. odužiti kada to pred izbore bude trebalo Srbima !

HE
Herz1988
17:29 04.05.2019.

Seselj bi trebao rodit isti dan kad I Meghan Markle

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije