Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Odmorite se na tradicionalnom salašu, probajte slavonske mesne i riblje specijalitete te doživite plovidbu Savom u lađi Graničarka

Gospodarstvo Kereković
Foto: Promo
1/14
04.09.2018.
u 09:23

Kod nas će nezaboravno vrijeme provesti parovi i obitelji, a specijalizirali smo se i za team buildinge na kojima možemo ugostiti 800 ljudi, što je više gostiju nego na dvije slavonske svadbe, koje su poznate po svojoj brojnosti

Gospodarstvo Kereković prvo je turističko obiteljsko odredište za seoski turizam u Brodsko-posavskoj županiji. Nalazi se u selu Živike i pravi je primjer turističke gastroponude ovoga kraja. Svi koji posjete ovo turističko obiteljsko gospodarstvo moći će uživati u degustaciji slavonskih specijaliteta, pecanju na vlastitom ribnjaku, tradicionalnim igrama, vožnji u fijakerima i zapregama, jahanju te plovidbi lađom po rijeci Savi.

U sklopu imanja prostor je za ručavanje i primanje gostiju, veliko dvorište za razgledavanje gdje se nalazi stari ambar s podrumom za kušanje kulena, vina, rakije, a iznad podruma nalazi se starinski izvorni apartman od drveta koji je star 140 godina. Naše gospodarstvo u svojoj ponudi ima i mogućnost spavanja na štaglju u sijenu, kampiranje u šatorima te spavanje u ambaru u starinskoj sobici.

Foto: Promo

Svojim gostima nudimo brojne sadržaje:

Jahanje i vožnju zapregom

Gosti koji se dobro osjećaju u sedlu mogu poći na jahanje uz rijeku Savu ili po stazama oko osam hektara velikog ranča ove slavonske obitelji.

Plovidbu turističkom lađom

Uz domaće specijalitete i tamburašku glazbu, posjetiteljima je na raspolaganju i vožnja turističkom lađom Graničarka uz kušanje delicija.

Pecanje na vlastitom ribnjaku

Nedaleko od ranča nalazi se ribnjak sa slatkovodnom ribom gdje gosti mogu uživati u pecanju na oko 3 ha velikom okolišu sa životinjama.

Kušanje slavonskih specijaliteta

Gastroponuda se sastoji od suhih delicija, kulena, šunke, švargla, čvaraka, sira i kajmaka s domaćim kruhom iz krušne peći te odojaka i janjaca s ražnja i ribe.

Foto: Promo

Noćenje u izvornoj starinskoj sobici

U ponudi je i spavanje u ambaru u izvorno opremljenoj starinskoj sobici.

Specijalizirani smo za Team building:

Imamo veliko iskustvo u organiziranju i provođenju Team buildinga.

2011. godine u jednom danu ugostili smo čak 800 poslovnih ljudi iz Njemačke, Austrije, Belgije i Hrvatske. Riječ je o do tada najvećem team building projektu u Hrvatskoj.

Menadžeri, direktori i šefovi te instalateri tvrtke Vaillant iz čitave Europe cijeli su dan uživali u domaćim slavonskim specijalitetima, pecanju i tradicionalnim igrama, vožnji u fijakerima i zapregama te plovidbi lađom po rijeci Savi.

Bio je to projekt koji je brojem gostiju premašio dvije slavonske svadbe, poznate po svojoj brojnosti.

Dobrodošli u turističko obiteljsko gospodarstvo Kereković

Živike 22, 35257 Živike

Vlasnik:
Ivan Kereković
telefoni: 035 436 113, 099 7640 387

Foto: Promo

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije