Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Odluka o borbenim avionima pokazat će na koga će se Hrvatska u vojno-sigurnosnom smislu oslanjati idućih desetljeća

01.06.2021. u 18:18

Hrvatski odabir francuskih zrakoplova značio bi da je takva odluka iz vizure francuskog predsjednika u skladu sa strateškim europskim interesima, iako se ni same članice Europske unije najčešće ne mogu dogovoriti što su to točno strateški europski interesi.

Ključne riječi

Komentara 28

VH
volim.hrvatsku65
18:52 01.06.2021.

Oslanjati cemo se SAMO NA SEBE , kao i kroz povijest .... Protiv Mlecana, Huna,Turaka.... tko nam je pomogao ???? Mi sami sebi !!!!!!

Avatar speak_loud
speak_loud
18:53 01.06.2021.

Strateški Europski interesi su interesi Francuske i Njemačke.

Avatar maskmaker
maskmaker
21:08 01.06.2021.

Kak mislite ne mogu se složiti. Pa složni su oko toga da troše lovu građana EU kako bi platili hrpetinu mlatiumudana koji rade u Briselu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije