Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PISMO PLENKOVIĆU
Povratak na članak

'Odlučite se više o sudbini 3.maja!'

Juraj Šoljić0 je rekao kako je zalaganjem direktora 3. maja Edija Kučana, uz pomoć ministarstava gospodarstva i pravosuđa te Hrvatske brodogradnje - Jadranbroda, napravljeno iznimno puno za spas riječkog brodogradilišta.

Komentari 4

BO
borcanac
21:57 24.07.2019.

Ako bude treci svibanj da

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:36 24.07.2019.

Koliki su to udjeli vlade u vlasničkoj strukturi ? To je rupa bez dna koje se odavno trebalo riješiti.

VL
AN
antonelić
13:51 24.07.2019.

zar je ikoga u vladi ( najsposobnijoj do sada ) briga za stečaj trećeg maja ? ... ako kinezi za treći maj nisu bili spremni dati niti kunu provizije onda ćemo mi , kradezejci pustiti da škver ide u stečaj ... što će nama brodovi ako tu nema dobre provizije ? ... a varioci i bravari neka idu u papenburg , neka tamo vare i bruse za veću lovu pa neka nama šalju doznake ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.