Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'djevojka mutant'

Odlučio virtualno prošetati Splitom pa se šokirao kada je uočio ovaj detalj na prolaznicama

Google Street View
Foto: Google Street View
1/2
16.09.2018.
u 17:16

Neimenovani korisnik Reddita odlučio je upotrijebiti Google Street View, način rada na Googleovim kartama, kako bi "hodao" ulicama kada je ugledao dvije dame u blizini jedne zgrade

Korisnik Google karata primijetio je nešto neobično kada je gledao ulice grada Splita, prenosi Mirror

Neimenovani korisnik Reddita odlučio je upotrijebiti Google Street View, način rada na Googleovim kartama, kako bi "hodao" ulicama kada je ugledao dvije dame u blizini jedne zgrade.

Želeći ih pogledati iz blizine, zumirao je sliku i promijenio kut iz kojeg ih je promatrao. No, izgleda da je njegova virtualna šetnja splitskim ulicama otkrila mnogo više od nevine slike dviju turistkinja.

Kada se slika promotri iz točnog kuta, izgleda da jedna od djevojaka ima treću nogu. Treća noga nalazi se između dviju nogu plave cure, a doslovno izlazi iz njezinih kratkih hlača.

Foto: Google Street View

Korisnici Reddita odmah su ovu "tronogu" turistkinju nazvali "mutantom". Iako se noga stvarno nalazi na fotografiji, mnogi korisnici ipak smatraju kako je riječ o pogrešci unutar Google Maps sustava. 

Googleove karte pokrenute su 2005. godine te su promijenile način na koji ljudi putuju diljem svijeta.

Pogledajte video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar nekineki
nekineki
18:27 16.09.2018.

novinari vl-a kao da su odnedavno sjeli za racunalo i upoznavaju internet, dozivljaji na maksimumu, jedna sasvim nova vrsta zabave za njih...

AA
AAAAAA
18:29 16.09.2018.

nije to nikakva noga, po istanbulskoj konvenciji to je odraz muškosti ove dame i ona ima pravo na to!

DU
Deleted user
21:07 16.09.2018.

Vauuuu.... jednostavno ... vauuuu... VL... spali ste na razinu ispod smeca... ako je to ikako moguce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije