Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA TRŽIŠTA

Odlične vijesti za vozače: Pale cijene goriva

Gorivo
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/4
01.10.2019.
u 08:43

Do iznenadnog rasta cijena bilo je došlo zbog napada na jedno od najvećih naftnih postrojenja, a pad cijene barela na tržištu došlo je zbog vijesti kako se napadnuto postrojenje brzo popravlja i smirenja političke situacije.

Hrvatski vozači mogu se slobodno razveseliti, naime pale su cijene goriva. 

Litra Eurosuper 95 pojeftinila je za 20 lipa i sad iznosi 10,18 kuna. Dizel je pao ispod 10 kuna, a cijena litre sada iznosi 9,94 kuna. 

Autoplin i plinsko ulje su isto tako pojeftinili, te njihova cijena sad iznosi 4,42 kune po litri te  5,44 kune po litri. 

Vijest o padu cijene goriva razveselit će mnoge s obzirom da je došlo do rasta cijena na svjetskom tržištu zbog napada na naftna postrojenja Saudijske Arabije.  Kako se napadnuto postrojenje brzo popravlja, te smirila se politička situacija došlo je i do pada cijene goriva. 

Foto: Ministarstvo gospodarstva

 

Ključne riječi

Komentara 1

UM
Umoran
15:39 01.10.2019.

Poskupjelo 35 a pojeftinilo 20 lipa, ma bravo! Usput, u Njemackoj uopce nije niti poskupjelo a u Austriji cak pojeftinilo 30 lipa kad je u HR poskupjelo 35. Koja odvratna uhljebnicko parazitska kasta parazitira na gorivu HR!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije