Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjiga Joze Pavkovića

Odgovor na pitanje: Što je bilo na pregovaračkom stolu među liderima u BiH?

Knjiga Joze Pavkovića
Foto: VL
1/2
27.08.2021.
u 09:53

Dnevnik društvene i političke zbilje iz urednikova pera.

Jozo Pavković, glavni urednik Večernjeg lista BH i autor knjige Urednikov pečat predstavlja novo djelo u kojem obrađuje društvenu i političku situaciju u BiH i regiji.

Knjiga Joze Pavkovića, BiH ne BiH, ruši stereotipe, otkriva i daje prikaz mogućih rješenja zamršene društveno-političke situacije u BiH, Hrvatskoj i šire. Pronađite odgovore na pitanja što je bilo na pregovaračkom stolu među liderima u BiH, tko i zašto minira dobre namjere Hrvatske prema susjedima, što zagovaraju stranci, koja je uloga dijaspore...

Foto: Privatna arhiva

Tek otisnutu prvu knjigu, Urednikov pečat, Jozo Pavković je darovao papi Franji i napisao mu posebnu posvetu.

Uz ugodno i čitljivo štivo na 532 stranice kroz koje je prožeto niz važnih tema, dobiti ćete objektivan stav o društvenoj i političkoj situaciji u BiH.

Ova knjiga s fotografijama i kolumnama dat će vam cjelinu promišljanja dugogodišnjeg glavnog urednika. Koja se nisu promijenila ni u ovih posljednjih gotovo pet godina, koliko obuhvaća knjiga „BIH NE BIH PITANJE JE SAD(A)“, kao ni u prijašnjoj knjizi „Urednikov pečat“, nego s takva tri desetljeća, koliko je urednik u Večernjem listu - Valentina Rupčić, zamjenica glavnog urednika Večernjeg lista BiH, urednica knjige.

Knjigu pronađite u svim većim knjižarama po cijeni od 129,90 kn.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije