Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DATUM
Povratak na članak

Odgođen summit dužnosnika Beograda i Prištine u Parizu

Završetak procesa normalizacije odnosa Kosova i Srbije je hitan ne samo zbog sadašnje situacije koja stvara nesigurnost, već i zbog toga što se propuštaju prilike, konstatirala je Kocijančič.

Komentari 8

DA
dair
21:56 21.06.2019.

Ne razumem kakav završetak kad nisu ni počeli, šta je dogovoreno?Znači ipak nema Kosovo celokupnu nezavisnost dok Srbija ne pristane na to....!

VL
ZB
Zoki-Bijela
18:16 21.06.2019.

Steta.. A tak velike drzave... Dno

VL
MM
Marko_M
13:28 22.06.2019.

Nema se sto pregovarati jer je Srbija priznata i samostalna drzava u svijetu. Kosovo nije u UN niti ga priznaje pola planete i jos ga vode gangsteri koji imaju tu javnu proizvodnju droge kao u Kolumbiji. Blago djeci europe. Prestaimo se lagat i pricati gluposti o nekakvoj braci muslimanima i ne znam sto.

VL
KO
Konstantinos
22:44 21.06.2019.

Razumijem Kosovare. Zašto bi oni tamo nešto pregovarali sko ih Srbija ne tretira kao sebi ravnima? Nema logike. Srbi bi htjeli da pregovaraju sa Kosovom ali da to pregovaranje ne završi uzajamnim priznanjem. Kosovari nisu blesavi da ih Srbija i Vučić vuku za nos jer u principu Srbija će imati vise koristi jer može reci evo mi pregovaramo pa smo dobri momci a Albanci su “zločesti”. Ali Srbija nigdje ne spominje da će ih nakon “pregovora” priznati. A to se vidi da Srbija neprijateljskom diplomacijom sprečava da Kosovo bude članica Interpola, Unesca i ostalih međunarodnih institucija premda se tim istim Briselskim sporazumom obavezala da neće ometati njihovo učlanjenje, stoga razumijem Kosovare da ne dozvoljavaju da ih Srbija obmanjuje kao sto to radi i sa EU

VL
FN
Fr@njo
18:19 21.06.2019.

to je dobra vijest..EU treba te pregovore i dogovor limitirati , za dobrobit svojih gradjana na 99 god.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.