Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TELEFONSKA SJEDNICA

Odbor za ratne veterane povukao amandmane

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
08.11.2019.
u 12:52

S druge strane, HDZ-ov Stevo Culej prokomentirao je da vidi kako su se njegovi kolege iz odbora izjasnili, ali on još nema namjeru to učiniti, odnosno planira zadržati svoje mišljenje za sebe.

Odbor za ratne veterane održao je telefonsku sjednicu na kojoj je dogovoreno da se povlače amandmani, među kojima je i onaj o ukidanju Dana antifašističke borbe kao blagdana. To je jutros već najavio predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić pojasnivši kako se Vlada s takvim prijedlogom slaže.

S druge strane, HDZ-ov Stevo Culej prokomentirao je da vidi da su se njegovi kolege iz odbora izjasnili, ali on to još nema namjeru, odnosno planira zadržati svoje mišljenje za sebe.

Komentara 40

SN
SNV
12:55 08.11.2019.

Znači otrijeznili su se

NO
Nordik
12:58 08.11.2019.

Odbor za ratne veterane, što je to?

Avatar Jezik za zube
Jezik za zube
13:50 08.11.2019.

S obzirom da u svijetu vec odavno ne postoje nikakvi fasisti (osim u necijim glavama) , nema nikakve potrebe slaviti nikakav fasizam ili antifasizam. Komunisti i njihova pokoljenja nastoje svoje zlocine prebaciti na nekoga drugog , u tome je citava istina danasnjeg antifasizma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije