Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOĐENA RASPRAVA

Odbor za ratne veterane: Drugi put o provedbi Zakona o hrvatskim braniteljima

23. tematska sjednica Odbora za ratne veterane
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
29.01.2020.
u 15:14

Odgađamo točku za drugi put, nismo dobili mišljenje Vlade, rekao je članovima Odbora njegov predsjednik Josip Đakić (HDZ) koji je kratko prije toga zaključio tematsku sjednicu istog Odbora

Saborski Odbor za ratne veterane u srijedu je odogodio raspravu o Izvješću o provedbi Zakona o hrvatskim braniteljima za 2018. godinu, jer nije dobio Vladino mišljenje o tom dokumentu. 

Odgađamo točku za drugi put, nismo dobili mišljenje Vlade, rekao je članovima Odbora njegov predsjednik Josip Đakić (HDZ) koji je kratko prije toga zaključio tematsku sjednicu istog Odbora. 

VIDEO 23. tematska sjednica Odbora za ratne veterane

Odbor se bez rasprave suglasio s Vladinim prijedogom da se za predsjednika Upravnog vijeća Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata, umjesto preminulog akademika Franje Šanjeka, imenuje dosadašnji potpredsjednik Filip Hameršak, a da novi potpredsjednik bude Ivica Poljičak. Suglasio se i da se za člana Vijeća ponovno imenuje Miroslav Akmadža kojemu mandat istječe 3. ožujka ove godine. 

Komentara 4

CH
chanchir
16:13 29.01.2020.

tome odboru samo mogu rec...da vas moze bit sram ko van je predsjednik....

ZI
zip123
17:12 29.01.2020.

Djakicu,jos postojis tamo?

AM
AMD------------------------
17:01 29.01.2020.

djakic nicemu casnom pridonio nije niti ce,to je bandicevina u najgorem smislu . njegova kandidatura na presjednickim izborima je prljava .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije