Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgoda suđenja

Odbjeglog Čučića sud pozvao zbog neplaćanja alimentacije za kćer!

Ljubomir Čučić
Arhiva VL
21.10.2009.
u 19:13

Čučiću se sudi i za neplaćanje alimentacije, odnosno za povredu dužnosti uzdržavanja najstarije 26-godišnje kćeri.

Bivšeg veleposlanika Ljubomira Čučića, koji se bijegom u Francusku spasio od jednogodišnje pravomoćne zatvorske kazne za obiteljsko nasilje, sud će pozvati diplomatskim putem.

Naime, Čučiću se sudi i za neplaćanje alimentacije, odnosno za povredu dužnosti uzdržavanja najstarije 26-godišnje kćeri. Kako se Čučić, nakon što je otišao u Francusku, ne pojavljuje u zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu, nije se ni očitovao o izmijenjenom optužnom prijedlogu prema kojem tužiteljstvo za njega traži šest mjeseci zatvora zbog neplaćanja 21.791 kune alimentacije za kćer.

Supruga, ujedno i odvjetnica Nataša Pifar-Mihelić, dostavila je sudu Čučićevu adresu u Frejusu na koju će mu biti diplomatskim putem poslan optužni akt i poziv za sud, što će potrajati još pola godine.

Ključne riječi

Komentara 5

RA
razočarani1
00:37 22.10.2009.

prestrašno,jedan od žrtava obiteljskoga zakona.......a ima nas jako mnogo očeva kojima su uzeta sva prava dostojanstva čovjeka tim obiteljskim zakonom,a da za djecu niti ne govorim.jaco jaco to nam nisu četnici u ratu radili što nam ti radiš,,,,kopile srpsko,femenističko dajj više napusti ovo zemlju idi odakle ti korjeni......

RA
razočarani1
00:49 22.10.2009.

ljubomiru imaš svo moju podršku i ustraj na borbi za svoju dječicu i ne dolazi vamo u banana državu jer nebi mogao tako brzo iz nje izači...želim ti svu sreču

KA
karlovcankica
05:34 23.10.2009.

nije tom smradu do djece..vec je imao djete u prvom braku..kcerku koju nije uzdrazvao..svakom smradu koji nemore uzdrzavati prvo djete i prvu zenu..pimpek na block chip chop!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije