Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA LETU

Odbila nositi masku pa je izbacili s leta. Pogledajte njenu burnu reakciju

Screenshot
19.10.2020.
u 19:05

- Nadam se da ćete umrijeti - vikala je osoblju

Putnica iz Škotske izazvala je incident nakon što je izbačena s leta jer je odbila nositi masku.

Događaj se zbio jučer u zrakoplovu kompanije EasyJet koji je putovao iz Belfasta u Edinburgh. Putnici su objavili snimku na kojoj se može vidjeti kako osoblje usmjerava ženu prema izlazu dok ona vrišti i psuje ostale putnike.

- Nadam se da ćete umrijeti - vikala je osoblju.

Na odlasku je namjerno kašljala u putnike, a prije toga im je govorila "svi umiru, to je stvarnost".

Ključne riječi

Komentara 8

CS
cs1942
19:42 20.10.2020.

Malo problematičnije bi bilo, da su je izbacili za vreme leta a ne prije.

CR
CROLINDA
10:28 20.10.2020.

ludača neka nekulturna sebična diktatorka- po njoj se onda ne treba uopće niko ni rađat jer se jednog dana mora umrijeti - zašto ona uopće živi - zašto produžuje vlastiti život kad će se jednog dana svakako umrijeti - tkoo je ona da određuje da se neko od nje možebitno zarazi i napati na aparatima i umre prije volje Božje jer se njoj eto ne nosi maska - uostalom i najprije avion nije njen privatni pa da ona određuje svoja pravila u njemu - puno puno toga ona ne shvaća ili se samo pravi da ne shvaća da bi se ponašala komotno i samovoljno kako je njoj udobnije - ženo nisi sama na svijetu i nisi ti najbitnija - drugi oko tebe su u najmanju ruku bitni jednako koliko i ti -anarhija nije demokracija - i tvoja sloboda i tvoja prava ne mogu ići na štetu drugih oko tebe - ne možeš gaziti granicu tuđe slobode i prava

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
20:20 19.10.2020.

Čovjek izašao, ovce ostale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije