Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM KOMENTAR

Odbijenica Vučiću je još jedan dokaz da Srbi u Hrvatskoj nisu dio 'srpskog svijeta'

14.09.2021.
u 19:54

Otvorena emancipacija hrvatskih Srba od Beograda bila je vidljiva još u ljeto prošle godine, kada je potpredsjednik Vlade Boris Milošević sudjelovanjem u proslavi Oluje odstupio od narativa što ga već godinama diktira Beograd

Komentara 32

DU
Deleted user
20:03 14.09.2021.

tzv.srbski svijet je sintagma a u biti je to podmukla politika sanu spc i srbije za ponovnu agresiju na hrvatsku... bih ..crna gora je vec na koljenima ...na kosovo ne smiju zbog amera...itd .. ovo sa zastavama su cetnicke provokacije ...tako je pocelo u cg...itd

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
20:46 14.09.2021.

Bolje za njih da se ne daju uvući u to vražje kolo "srpskog sveta", jer uvik završi isto. Mi pobjedimo. Oni pobjegnu. Srbija im se ruga i prezire ih.

GU
General_U
20:27 14.09.2021.

Pozitivno diskriminiran manjina koja upravlja hrvatskom nije dio srpskog sveta ma svašta koga ti nasmijavaš smr...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?